Najave 09. listopada 2017.

Veggie proizvodi 10 posto jeftiniji u SPAR-u Hrvatska

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
SPAR Hrvatska pridružio se svjetskoj kampanji Meatless Monday snižavanjem cijena svih svojih Veggie proizvoda za 10 posto od ponedjeljka 18. rujna. SPAR Veggie linija obuhvaća niz proizvoda koji imaju certifikat Europskog društva vegetarijanaca, a većina je iz ekološkog uzgoja.

Meatless Monday (Bezmesni ponedjeljak) je neprofitna inicijativa pokrenuta 2003. godine u Sjedinjenim Državama s ciljem ohrabrivanja potrošača da ponedjeljkom ne jedu meso i tako pridonesu poboljšanju svog zdravlja i zdravlja našeg planeta. Znanstveni partner inicijative je Johns Hopkins Bloomberg škola javnog zdravlja iz Baltimorea, kampanja se provodi u 44 zemlje svijeta, a SPAR je prvi trgovački lanac koji je dovodi u Hrvatsku.

 

Možda vas zanima... Shake od tofua Recepti

 

„Pridruživanjem kampanji Meatless Monday želimo dati svoj doprinos jačanju održivih praksi u proizvodnji hrane, ali i jačanju zdravlja naših kupaca. Barem jedan dan tjedno bez mesa dobar je za zdravlje, a bogat izbor proizvoda u našoj Veggie liniji jamči da će naši kupci i na bezmesni ponedjeljak moći uživati u kvalitetnom i ukusnom obroku“, istaknuo je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

 

Vege sarmice od tofua Možda vas zanima... Vege sarmice od tofua Recepti

 

SPAR Veggie linija nudi izbor od oko 60-tak proizvoda za svakodnevnu prehranu, poput pljeskavica, pizza, lazanja, tofua i raznih namaza, sladoleda i deserta. Proizvodi su idealno rješenje za potrošače koji se žele uravnoteženo hraniti, ali nemaju vremena pripremiti ukusan bezmesni obrok.

 

Možda vas zanima... Obožavat ćete ovaj hrskavi vege ručak Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.