Recenzije 03. kolovoza 2017.

Najslasnija šibenska oaza zdravlja!

foto: Edi Grubišić
gastro postao gastro.24sata.hr
U centru Skradina nedavno je otvorena druga lokacija najpoznatijeg šibenskog juice bara

Ljeto je u punom zamahu, vreli dani i noći postali su naša svakodnevica, a svatko ima svoj omiljeni način za rashladiti se. Jedan od najboljih načina za borbu protiv vrućine svakako su prirodni cijeđeni sokovi. Osim što sjajno utažuju žeđ, u trenu nas rashlađuju i idealni su za isprobavanje tijekom cijelog ljeta.

 | Author: Edi Grubišić foto: Edi Grubišić

No, prirodni cijeđeni sokovi pružaju mnogo više od prijeko potrebnog osvježenja, oni predstavljaju jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i šećera prijeko potrebnih našem organizmu.

Možda vas zanima... Crveni koktel: 5 minuta i 3 sastojaka Recepti

 

S time na umu, prošle godine otvoren je prvi šibenski juice bar Fresh and Hash. Raznovrsni smoothieji, hladno prešani sokovi od voća i povrća i šarene voćne salate samo su mali dio njihove ponude, koja naprosto oduševi svakog posjetitelja ovog šarmantnog gastro odredišta.

 | Author: Edi Grubišić foto: Edi Grubišić

Naime, ova nezaobilazna oaza zdravlja u centru Šibenika, krenula je u novu sezonu s obogaćenom ponudom. Proširena ponuda zdravih zalogaja sastoji se od maštovitih sendviča, organskog sladoleda i doručka na bazi grčkog jogurta, voća i meda, s dodacima prema vlastitim željama i preferencijama.

Možda vas zanima... Vrhunski barmen vam otkriva tajne svojih koktela Špajza

 

No, najpopularniji su ipak njihovi izvrsni prirodni cijeđeni sokovi, čak 32 različite vrste, pripremljene od voća, povrća ili pak kombinacije tog dvoje, a mogu se još i dodatno začiniti po želji s orašastim plodovima, žitaricama, sjemenkama, medom i raznim začinima.

 | Author: Edi Grubišić foto: Edi Grubišić

Kombinacija je bezbroj; od đumbira, kurkume, chia sjemenki, pa sve do blitve, peršina i celera, svatko za sebe može pronaći idealnu kombinaciju nutrijenata, antioksidansa i proteina.

Možda vas zanima... Koktel Zagreb: Top 5 mjesta koja morate posjetiti Špajza

 

Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata, nego kod uobičajenog načina pripreme.

 | Author: Edi Grubišić foto: Edi Grubišić

U najpoznatijem šibenskom juice baru moći ćete se zasladiti i energetskim pločicama bez dodanih konzervansa i sladila, isprobati vrhunsku kavu, zanimljive i inovativne koktele, kao i liniju domaćih i pomno biranih bezglutenskih namirnica.

 | Author: Edi Grubišić foto: Edi Grubišić

Ako vas ovog ljeta put nanese u prelijepi Šibenik, svoju ukusnu porciju zdravlja potražite u centru grada, nasuprot kazališta, na adresi Trg kralja Držislava 1.

Osim juice bara u Šibeniku, Fresh and Hash otvorio je svoja vrata i u Skradinu, također u samom centru grada, na adresi Šibenska b.b., a više informacija o cjelokupnom konceptu možete pronaći na službenoj web stranici www.freshandhash.com.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.