gastro postao
                                            
                                        
                                    Arbun prvo pržite na ulju, potom zalijte vinom i zapecite u pećnici
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 466
Potrebno vam je
- 300 g rajčica, crvena
 - 6 režanj češnjak
 - 1 kom bosiljak, vezica
 - 1 čaša vino bijelo
 - 1 žlica ulje kukuruzno
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 - 1200 g arbun
 - 6 list list bosiljka
 
Priprema
- Ostrugati, očistiti i oprati ribu.
 - Rajčicu narezati na kockice.
 - Popržiti na ulju češnjak, staviti na to ribu, posoliti i popapriti, a potom je preokrenuti i prekriti rajčicom i bosiljkom, pa skinuti s vatre.
 - Zaliti vinom, pa onda staviti na 10 minuta u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva, potom poslužiti.