gastro postao
Jednostavan recept za uživanje u fantastičnoj deliciji iz šume
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 240
Potrebno vam je
- 8 kom jaje kokošje
- 1 dl mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 3 kom vrganj
- 2 kom mladi luk
- 0.50 vezica peršin, list
- sol
- papar
- 1.50 žlica ulje maslinovo
Priprema
- Vrganje očistite od zemlje i narežite na tanke ploške, mladi luk na kolutove, a peršin na grubo.
- U zdjeli istucite jaja, dodajte mlijeko, sol i papar pa sve dobro izmiješajte.
- Na maslinovom ulju prepržite luk, dodajte vrganje, pirjajte 3-4 min, podlijte žlicom mlijeka pa izlijte jaja, pecite povremeno miješajući dok se jaja ne ispeku.
Jednostavan recept za uživanje u fantastičnoj deliciji iz šume