U potrazi si za dobrim i pristupačnim receptom za kekse bez brašna? Na pravom si mjestu! Jer ovi keksići s kakaom i bademima baš su ono što ti treba
Keksi s kakaom i bademima odličan su odabir za sve koji izbjegavaju gluten. Umjesto pšeničnog brašna koristi se - bademovo brašno, pa su ovi keksi laganiji, rahliji, ukusniji... i naravno - bez glutena! 😉
Uz to, ovo tijesto za kekse ne treba hladiti prije oblikovanja i pečenja, što maksimalno umanjuje vrijeme pripreme. Cijeli postupak, uključujući i pečenje, ne bi trebao trajati više od 30 minuta.
Od navedenih sastojaka možeš dobiti 25-30 keksića, ovisno o veličini za koju se odlučiš. Preporučujemo da izvažeš svaki, ili se potrudiš oko oblikovanja kuglica, kako bi se ravnomjerno ispekli.
Bademovo brašno
I još malo finih slatkih stvari s bademima...