Prvi je osvojio društvene mreže i otopio srca najskeptičnijih slastičara-amatera. Naš dragi bloger Darko Kontin podiijelio je recept za kolač bez ijedne kapi tekućine, koji je nevjerojatno sočan, ukusan i mekan. Odvažite se isprobati i svakako nam pošaljite fotografije.
Blogerica Nevena Josipović vjerna je obiteljskom receptu za pitu od jabuke koja se jednostavno topi u ustima. Prenosi se već nekoliko generacija pa se možete baciti na pripremu bez imalo sumnje u teksturu i okus!
Krajnje je vrijeme da se odvažite napraviti i francuski klasik – Tarte Tatin! Kroz proces pečenja ovog izokrenutog čuda od jabuka i oraščića vodi vas blogerica Zdrava Iva.
Ako ste ljubitelj tartova, oduševit će vas kombinacija lagane kreme od vanilije i mascarponea i jabuka. Poput naše blogerice Ane, i vi ovaj divan tart možete ukrastiti nasjeckanim pistacijama.
Nadamo se da ćete već ovog vikenda isprobati neki od naših omiljenih recepata s jabukama!