Recepti 24. veljače 2018.

Ne zaboravite proslaviti Dan tortilla čipsa

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Budući da nam je hrana uvijek pri vrhu liste prioriteta, mi proslavljamo čak i tuđe nacionalne dane posvećene različitim jelima. Danas smo besramno preuzeli američki Dan tortilja čipsa i uživat ćemo u brojnim umacima.

Pridružite se i vi proslavi uz domaći tortilja čips, koji možete napraviti od ostataka tortilja za samo 15 minuta. Tortilje možete pržiti u ulju, ali mi smo skloniji pečenju u pećnici jer cijeli proces tako završava minimalnim neredom u kuhinji. 

 

tortilja čips Možda vas zanima... Kod kuće napravi tortilja čips za samo 15 minuta! Recepti

 

Ako ste se već potrudili napraviti domaći tortilja čips, nemojte pokvariti dojam kupovnim umacima. Odaberite neki od naših recepata, ili isprobajte sve, i počastite se pikantnim grickalicama. 

 

dip od sira Možda vas zanima... Umak od sira i piva za još ukusnija jela None Tortilla cips Možda vas zanima... Domaći pikantni umak za tortilla čips None Guacamole Možda vas zanima... Najbolji umaci svijeta: Guacamole Špajza

 

Svima onima koji imaju slobodan vikend preporučujemo raskošan umak s mljevenim mesom, rajčicama i sirom. 

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Možda vas zanima... Zdjela super nachosa za osmijeh od uha do uha Recepti

 

Želimo vam ukusan Dan tortilja čipsa!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.