Recepti 01. travnja 2024.

Od blagdanskih ostataka pripremi 3 slasna nova jela

Blagdanski vikend je iza nas, a sigurni smo da ti je kod kuće ostalo ostataka od pripremljenih jela. Donosimo ti 3 odlična recepta kako te ostatke iskoristiti na najbolji i najukusniji način

Recepti u nastavku toliko su fini da ćeš se zapitati zašto njih nisi napravila prethodnih dana, odnosno baš za Uskrs. No nemoj brinuti, ostatke šunkice, jaja i ostalih jela iskoristi i nastavi uživati u njima i sljedećih nekoliko dana.

 | Author: Irena Gavran Slani tart od ostataka uskrsne šunke foto: Irena Gavran

Sla(s)ni tart od ostataka iz hladnjaka

Jedan odličan i brz recept za rješavanje ostataka šunke i kulena od blagdana iz kuhinje naše Pregache. Leftover friendly recepti uvijek su dobrodošli, pogotovo nakon blagdanskoga vikenda.

Možda vas zanima... Brzinski slani i slasni tart od ostataka iz hladnjaka Kolumne

 | Author: Darko Kontin Kruh s komadićima šunke foto: Darko Kontin

Kruh s komadićima šunke

Naš Gastrolovac Darko Kontin prošlog nam je Uskrsa pripremio recept za kruh sa šunkom, ali na malo drugačiji način. Odličan klasik, ali na inovativan način koji će te oduševiti na prvi griz.

Možda vas zanima... Mali uskrsni obrat: Kruh s komadićima šunke Kolumne

 | Author: Guliver/Shutterstock Brza salata od tune s jajima foto: Guliver/Shutterstock

Brza salata od tune s jajima

Sigurni smo da u svojem hladnjaku ili spremištu u rezervi imaš i pokoju konzervu tune koja je odlična namirnica korisna u raznim receptima. U ovom slučaju, nadopuniti ju možeš preostalim jajima i pripremiti slasnu salatu za glavno jelo ili međuobrok.

salata, tuna, jaja Možda vas zanima... Kad nema vremena: Brza salata od tune s jajima Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.