Recepti 13. listopada 2014.

Oslić sa začinskim biljem

gastro postao gastro.24sata.hr
Pirjajte filete oslića s lukom, rajčicom i šafranom te posipajte na kraju listićima vlasca

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 110

Potrebno vam je

  • 250 g oslić
  • 1 kom luk ,bijeli
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 200 g rajčica, crvena
  • 1 prstohvat šafran
  • 1 vezica vlasac ( listovi)
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. U većoj posudi pirjati luk na maslinovom ulju, dodati sol i lagano zagrijavati dok luk ne postane staklast. Dodati rajčice i šafran pa zagrijati do vrenja. Kuhati dok rajčice ne puste sok.
  2. Dodati riblje filete, pokriti posudu i kuhati dok riba ne omekša.
  3. Posipati vlascem i začiniti paprom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.