badnjak na žlicu
Pronađeno 38 rezultata za tag „
oslić
”
svečana večera
Top 10 vrhunskih ribljih delicija za savršen Badnjak
Bakalar, oslić, pa čak i losos izvrsno će izgledati na baš svakom stolu, a kada ih upakiraš u ove fantastične kombinaci…
oba volimo...
Bakalar na 2 slasna načina - na bijelo i na portugalski
Donosimo 2 jednostavna recepta za bakalar (koji možeš zamijeniti oslićem) koji su najučestaliji na meniju na Badnjak
na stranu tradicija...
Zašto je oslić pametniji izbor od bakalara?
Nije sve u cijeni, postoje i drugi razlozi zašto je oslić bolji izbor od bakalara za našu gozbu na Badnjak
riba petkom
Oslić u marinadi od meda i balzamičnog octa
Savršen recept za oslića s malo drugačijim okusom
morske ideje
RECEPTI S OSLIĆEM Od pita, preko uštipaka do finih juha
Oslić je nježna riba blagog okusa pa se može kombinirati sa svim povrćem, tjesteninom, žitaricama, krumpirom, ali i dru…
riba petkom
Domaći riblji štapići - tko kaže da ne mogu biti zdravi!
Zaboravi na kupovne riblje štapiće, pripremi ih kod kuće još ukusnije, sočnije i hrskavije. Ako ništa drugo, barem je s…
Brzo i jednostavno
Riba i mini rajčice, neodoljiv spoj koji podsjeća na ljeto
Ova riba zapečena s cherry rajčicama jednostavno je i savršeno jelo - spremno za manje od 30 minuta!
riba petkom
Zato jer je petak: Oslić u pivskom tijestu
Oslić u pivskom tijestu oduševit će sve ukućane, čak i one koji baš i nisu ljubitelji riba!
Brzi riblji ručak
Hrskavi popečci od oslića s mirisom timijana
Popečci od ribe su odlično glavno jelo, ali i brzi međuobrok. A ovi popečci od oslića, hrskavi izvana i pahuljasto meki…
riba petkom
Oslić s pireom od celera – ručak gotov za 15 minuta!
Isprobaj sasvim drugačiji pire uz ribu – ovaj pomiješan s krumpirom i celerom fantastično ide uz bilo koje meso, ali za…
More na tanjuru
Imamo recept za najsočnijeg oslića, kakvog još niste jeli
Jesti zdravo svakako ne znači jesti komplicirano, skupo i neukusno. Nemojte misliti da je zdrava hrana samo brokula kuh…
začinjeno s ljubavlju
Pravi specijalitet: Oslić na hrskavom batatu
Gastrolovac Vedran Bošković pripremio je recept dostojan vrhunskih restorana...
Petkom...