gastro postao
                                            
                                        
                                    U woku pripremite ukusne, marinirane pileće filete i uživajte u savršenom ručku  
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 17
Potrebno vam je
- 4 filet pile (bijelo meso bez kosti)
 - 2 kom tikvice, zelene
 - 1 kom crvena paprika
 - 150 g šampinjoni (uzgojeni)
 - 150 g brokula (vrhovi s cvijetom)
 - ulje maslinovo
 - sol
 - svježe mljeveni papar
 
Priprema
- Pileće filete narežite na kockice pa ih začinite sa soli, paprom i malo maslinova ulja, ostavite da se mariniraju.
 - Povrće narežite na manje komade.
 - U woku na malo maslinova ulja popržite crvenu papriku 2-3 minute, izvadite sa strane. Na istoj masnoći popržite brokulu 2-3 minute pa ju izvadite, ponovite s tikvicama i šampinjonima. Po potrebi dodajte ulje u wok. Na kraju vratite povrće u wok, dobro promiješajte i začinite sa soli i paprom.
 - Na grill tavi popržite marinirane komadiće pilećeg bijelog mesa 2-3 minute.