gastro postao
U woku pripremite ukusne, marinirane pileće filete i uživajte u savršenom ručku
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 17
Potrebno vam je
- 4 filet pile (bijelo meso bez kosti)
- 2 kom tikvice, zelene
- 1 kom crvena paprika
- 150 g šampinjoni (uzgojeni)
- 150 g brokula (vrhovi s cvijetom)
- ulje maslinovo
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Pileće filete narežite na kockice pa ih začinite sa soli, paprom i malo maslinova ulja, ostavite da se mariniraju.
- Povrće narežite na manje komade.
- U woku na malo maslinova ulja popržite crvenu papriku 2-3 minute, izvadite sa strane. Na istoj masnoći popržite brokulu 2-3 minute pa ju izvadite, ponovite s tikvicama i šampinjonima. Po potrebi dodajte ulje u wok. Na kraju vratite povrće u wok, dobro promiješajte i začinite sa soli i paprom.
- Na grill tavi popržite marinirane komadiće pilećeg bijelog mesa 2-3 minute.