Recepti 13. listopada 2014.

Pileći ražnjići pohani u bezglutenskim krušnim mrvicama

Pileći ražnjići pohani u bezglutenskim krušnim mrvicama
gastro postao gastro.24sata.hr
Popržite u dubokom ulju ražnjiće i poslužite uz prilog po želji

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1

Potrebno vam je

  • 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
  • 2 kom bjelanjak kokošji
  • krušne mrvice (schär, bez glutena)
  • maslac, slani
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 0.20 l ulje suncokretovo
  • 200 g bezglutensko brašno

Priprema

  1. Istucite bjelanjak s malo soli u jedan tanjur i u drugi stavite malo brašna.
  2. Pileća prsa narežite na rezance, neka debljina ostanu barem u širini prsta te nataknite na ražnjić, posolite i panirajte u brašnu i snijegu te svježim Schär Pan Grati mrvicama.
  3. Takvu paniranu piletinu pecite u dubokoj masnoći par minuta sa svake strane. Pečeni file osušite na papirnatom ubrusu i poslužite uz prilog po želji.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.