gastro postao
S ovim sastojcima se sjajno slaže i tikvica. Popržite je na ugrijanome maslinovu ulju sa sitno nasjeckanim češnjem češnjaka i malo soli pa je dodajte kad i gljive te bundevu
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 664
Potrebno vam je
- 450 g tijesto za pizzu
- 450 ml pasirana rajčica (passata)
- 1 šalica feta sir
- 1 šalica mozzarella
- 2 šalica špinat
- 1 šalica šampinjoni (uzgojeni)
- 0.25 šalica sušena rajčica
- 1 šalica butternut bundeva
Priprema
- Ravnomjerno premažite umak od rajčice po gotovom tijestu za pizze. kratko prepržite špinat dok ne uvene pa ga sa sirom dodajte na pizzu.
- Pecite od devet do dvanaest minuta na temperaturi od 200°C.
- Zadnje tri-četiri minute pečenja dodajte sušene rajčice, bundevu koju ste ranije ispekli i šampinjone.
S ovim sastojcima se sjajno slaže i tikvica. Popržite je na ugrijanome maslinovu ulju sa sitno nasjeckanim češnjem češnjaka i malo soli pa je dodajte kad i gljive te bundevu
Izvor Skuhatćute