Recepti 159 prikaza 03. listopada 2014.

Pizza sa sušenim rajčicama, fetom i mozzarellom

Pizza sa sušenim rajčicama, fetom i mozzarellom
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
S ovim sastojcima se sjajno slaže i tikvica. Popržite je na ugrijanome maslinovu ulju sa sitno nasjeckanim češnjem češnjaka i malo soli pa je dodajte kad i gljive te bundevu

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 664

Potrebno vam je

  • 450 g tijesto za pizzu
  • 450 ml pasirana rajčica (passata)
  • 1 šalica feta sir
  • 1 šalica mozzarella
  • 2 šalica špinat
  • 1 šalica šampinjoni (uzgojeni)
  • 0.25 šalica sušena rajčica
  • 1 šalica butternut bundeva

Priprema

  1. Ravnomjerno premažite umak od rajčice po gotovom tijestu za pizze. kratko prepržite špinat dok ne uvene pa ga sa sirom dodajte na pizzu.
  2. Pecite od devet do dvanaest minuta na temperaturi od 200°C.
  3. Zadnje tri-četiri minute pečenja dodajte sušene rajčice, bundevu koju ste ranije ispekli i šampinjone.

S ovim sastojcima se sjajno slaže i tikvica. Popržite je na ugrijanome maslinovu ulju sa sitno nasjeckanim češnjem češnjaka i malo soli pa je dodajte kad i gljive te bundevu

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.