gastro postao
Samo vas 40 minuta dijeli od izvrsne, sočne piletine.
Limunov sok ovom jelu daje neodoljivu notu svježine, a zaista ga je jednostavno pripremiti. Predlažemo da ga poslužite uz rižu, kuhano povrće ili miješanu salatu.
Sastojci:
- 4 komada pilećih prsa
- 1 jaje
- 3 žlice limunovog soka
- 30 g brašna
- Prstohvat češnjaka u prahu
- Prstohvat mljevene crvene paprike
- 50 g maslaca
- 100 ml vruće vode
Priprema:
- Najprije sjedinite jedno jaje sa žlicom limunovog soka. U drugoj zdjelici pomiješajte brašno, češnjak i crvenu papriku.
- Prsa umočite u jaje i limun, a zatim u brašno.
- Rastopite maslac na tavici i pecite prsa nekoliko minuta sa svake strane.
- Ulijte vodu i preostale dvije žlice limunovog soka, pokloopite i pustite da se krčka još otprilike 20 minuta.
Dobar tek!