Krem juhe savršen su način kako na svoj jelovnik unijeti dodatne količine povrća. Ovisno o tvojem ukusu, možeš napraviti glatku juhu od krumpira, kremastu juhu od poriluka, brokule, cvjetače ili ostalog povrća kojeg voliš.
Tanjur ili zdjelica krem juhe ono je što ti treba kada žudiš za nekim jelom na žlicu koje kao da će ti dati topli zagrljaj nakon napornoga dana. Osim što su fine i zdrave, zbog kremaste, glatke i meke teksture jednostavno ih je za jesti, ali i za pripremiti.
Krem juha od brokule
Donosimo ti recept za krem juhu od brokule bez puno filozofije iz kuhinje Marthe Stewart. Svega šest sastojaka, jedna posuda i blender trebat će ti za pripremu ovog recepta i upravo zato je on idealan nakon napornoga dana ili za brzinski ručak.
Krem juha od cvjetače i slanutka
Jedan od recepata koji bi mogla isprobati pred kraj ovog tjedna svakako je i juha od cvjetače i slanutka. Pečenje sastojaka prije samoga kuhanja rezultirat će intenzivnijim aromama koje će oduševiti sve koji kušaju ovaj recept.
Krem juha od šparoga
Jedna od namirnica koja nudi pregršt gastro kombinacija svakako je šparoga. Za ovu krem juhu trebat će ti manje od pola sata i svega šest namirnica.
Krem juha od špinata
Osim što je ukusna i kremasta, ovu krem juhu možeš i zamrznuti pa tako sačuvati za one dane kada jednostavno nemaš vremena ni za što osim za podgrijavanje nečega.
Krem juha od celera
Ako si ljubitelj celera i redovno piješ sok od njega, vrijeme je da isprobaš i krem juhu u kojoj je upravo on glavna namirnica. Izdvoji pola sata i spremi svoju možda novu omiljenu juhu.
Krem juha od ljubičastog batata
Za sve koji vole slatkaste okuse na red je došla i krem juha od ljubičastog batata i mrkve. Naša Laura za pripremu ovog recepta koristila je i ghee maslac te bučine golice koji su na sebi svojstven način povezali sve sastojke u jedan odličan recept.