Recepti 30. prosinca 2019.

Spremi ove slasne zalogajčiće za doček Nove godine

gastro postao gastro.24sata.hr
Već danas skoči do trgovine i kupi sastojke koji ti fale kako bi mogla pripremiti ove slasne recepte za obitelj i prijatelje s kojima ćeš dočekati Novu 2020. godinu.

Zadnji dani 2019. godine su na izmaku, a ti se zasigurno spremaš za doček Nove godine. Ako još i nisi izabrala haljinu ili frizuru koju ćeš nositi, nema veze - ima vremena, posveti se hrani koja će osigurati da siti dočekate Novu godinu.

Dok se neki odlučuju na velike večere od nekoliko sljedova, mi ti u nastavku teksta donosimo šest "finger food" zalogaja koji će oduševiti tebe i tvoje prijatelje. Zato, odluči se koji recept želiš i brzo do trgovine po sastojke kako bi ga mogla pripremiti! U slast!

Aromatične grickalice: Štapići s češnjakom

Meki i aromatični, štapići s češnjakom prava su grickalica za svaku priliku. Uz fini umak od svježeg sira, vrhnja i vlasca ili narezanu šunku, pršut i sir - savršeno će se složiti.

 

štapići Možda vas zanima... Aromatične grickalice: Štapići s češnjakom None

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Jednostavne zapečene gljive sa sirom i špinatom

Svega pet minuta pripreme i 15 minuta pečenja bit će ti potrebno za pripremu ovoga jela. Može li jednostavnije i brže od ovoga? Ljubitelji gljiva sigurno će biti oduševljeni.

 

Možda vas zanima... Jednostavne zapečene gljive sa sirom i špinatom Recepti

 

 | Author: Guliver/Shutterstock foto: Guliver/Shutterstock

Vražja jaja

Vjerujemo da si već jela klasičnu verziju vražjih jaja s žumanjkom, majonezom, senfom i začinima - i možeš se odlučiti na nju, sigurno nećeš promašiti. No, mi ti donosimo malo drugačiji recept s pršutom, karameliziranim lukom i maslinama. Ne moraš birati koju ćeš, možeš napraviti i obje verzije!

 

Možda vas zanima... Najbolja vražja jaja koja ste ikad jeli Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Proljetne rolice

Jednostavne proljetne rolice idealne su za druženja s prijateljima, a uz fini soja, sweet chilli, umak od vrhnja ili sira savršeno će se slagati i s pokojom čašom vina. 

 

Možda vas zanima... Proljetne rolice za brzi ručak, predjelo ili iznenadna druženja Recepti

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Hrskavi pileći štapići

Piletina je hrana koju vole sve generacije. Ovu piletinu pripremat ćeš u pećnici, a poslužiti ju možeš uz klasičnu mješavinu ketchupa i majoneze, grčkog jogurta, kiselog vrhnja sa začinima ili s ljutkastim umakom od rajčice.

 

Pileći štapići Možda vas zanima... Grickaj s užitkom hrskave pileće štapiće iz pećnice Recepti

 

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Bruskete s rajčicama i bosiljkom

Ukusni hrskavi kruh, svježa rajčica i listići bosiljka čine najbolje bruskete koje ćeš probati. Smjesa za njih gotova je u manje od sat vremena, a na topli i hrskavi baguette možeš ju staviti prije nego tvoji gosti dođu kako bi uživali u odličnom miješanju okusa i tekstura.

 

Možda vas zanima... Hrskave bruskete s rajčicama i bosiljkom Recepti

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.