Recepti 09. listopada 2017.

Svako jutro, dobro jutro: Ideje za doručak

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Čak i ako se ne probudite odmorni i raspoloženi, dobar doručak može znatno popraviti stvar. Započnite dan uz neki od naših recepata!

Ponedjeljkom je nekako najteže ustati iz kreveta pa predlažemo da se počastite palačinkama. Budući da su jedini sastojci banane i jaja, u pitanju je zapravo jako malo posla i desetak minuta. Ako su vam pri ruci oraščići ili sušeno voće, nemojte se ustručavati ubaciti u smjesu.

 

Možda vas zanima... Palačinke od banane - ukusno ponavljanje gradiva Recepti

 

U utorak se iznenadite zobenim pahuljicama na jesenski način. Možete odabrati brzinsku verziju s jabukama i cimetom ili večer ranije pripremiti kombinaciju s krem sirom i pekan orasima.

 

Možda vas zanima... Jesenske verzije doručka sa zobenim pahuljicama Recepti

 

Srijedu uljepšajte klasikom - tostom s kreativnim nadjevima. Izaberite neki od naša tri prijedloga (ili sva tri) i servirajte uz šalicu voćnog soka.

 

Možda vas zanima... Sjajna ideja: Tri tosta za ultimativno jutarnje uživanje Recepti

 

U četvrtak zavirite u svoju staklenku s domaćom granolom. Pomiješajte s mlijekom ili jogurtom ili jednostavno grickajte po putu. Granola je praktična, zdrava i ukusna, a i puno jeftinija kad je radite sami.

 

Možda vas zanima... Granola: Zdravo i po vlastitom guštu Recepti

 

Još samo dan vas dijeli do sljedećeg lijenog vikenda, a možete ga započeti sendvičima s jajima, sirom i slaninom. Dvije riječi opisuju ovaj sendvič - bogato i slasno.

 

Možda vas zanima... Drugačije: Sendviči iz pećnice za najslasnija jutra Recepti

 

Želimo vam ugodan tjedan!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.