gastro postao
                                            
                                        
                                    Isprobajte ovo mesno jelo prema receptu chefa Gordona Ramsaya
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 800
Potrebno vam je
- 500 g mljevena svinjetina
 - 1 g jabuka (cijela)
 - 6 kom marelice, sušene
 - 30 g pistacije
 - 1 kom limun
 - peršin, list
 - 1 žlica ulje maslinovo
 - kadulja
 - 2 prema želji kobasica (prosjek )
 
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200°c. Mljevenome mesu dodajte začine, naribanu jabuku, marelice, pistacije, limunovu koru i peršin te sve izmiješajte.
 - Nauljite foliju ili papir za pečenje na koji posložite kadulju i pola mješavine. U sredinu utisnite kobasice te ih prekrijte drugim dijelom smjese. Zarolajte u duguljastu "kobasicu" i pecite oko 40 minuta.
 
Izvor Skuhatćute