gastro postao
Isprobajte ovo mesno jelo prema receptu chefa Gordona Ramsaya
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 800
Potrebno vam je
- 500 g mljevena svinjetina
- 1 g jabuka (cijela)
- 6 kom marelice, sušene
- 30 g pistacije
- 1 kom limun
- peršin, list
- 1 žlica ulje maslinovo
- kadulja
- 2 prema želji kobasica (prosjek )
Priprema
- Zagrijte pećnicu na 200°c. Mljevenome mesu dodajte začine, naribanu jabuku, marelice, pistacije, limunovu koru i peršin te sve izmiješajte.
- Nauljite foliju ili papir za pečenje na koji posložite kadulju i pola mješavine. U sredinu utisnite kobasice te ih prekrijte drugim dijelom smjese. Zarolajte u duguljastu "kobasicu" i pecite oko 40 minuta.
Izvor Skuhatćute