Zasladi (svako) jutro zapečenim zobenim pahuljicama sa šumskim voćem. Mogu danima stajati u hladnjaku...
Zapečene zobene pahuljice odličan su izbor za one koji ujutro preskaču doručak jer su u gužvi. Možeš ih pripremiti za vikend, ili bilo koju večer tijekom radnog tjedna, i uživati u sljedećim danima.
Ova zapečene zobene pahuljicedostatne su za 6 porcija. Ostatak možeš čuvati u plastičnoj posudici s poklopcem, u hladnjaku, do pet dana. Druga je opcija zamrzavanje; omotaj folijom ili stavi u plastičnu vrećicu i čuvaj u zamrzivaču. Prije serviranja ih možeš podgrijati u mikrovalnoj pećnici u intervalima od pola minute.
Smjesu sa zobenim pahuljicama možeš peći u dubljoj četvrtastoj posudi i narezati na štangice. Također, možeš je rasporediti u kalupe za muffine ili male keramičke posudice, ali u tom je slučaju obavezno provjeravaj tijekom pečenja kako ne bi zagorjela.