Špajza 04. studenoga 2017.

Danska Noma rasprodaje posuđe i namještaj

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Najbolji restoran na svijetu najavio je rasprodaju posuđa i namještaja, a cijene se kreću od 100 dolara do vrtoglavih 30 tisuća dolara...

Najcjenjeniji restoran na svijetu, danska Noma, trenutno je zatvorila svoja vrata kako bi se na čelu s chefom Reneom Redzepijem vratili u novom, još boljem izdanju.

 

Možda vas zanima... Prepoznajte divlje bilje uz aplikaciju chefa Renea Redzepija Špajza

 

I dok zaljubljenici u dobru hranu željno iščekuju što im ovaj gastronomski znalac i jedan od najvećih chefova današnjice novog sprema, u Chicagu će se održati aukcija namještaja i posuđa iz Nome.

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

Na aukciji će biti ponuđeni predmeti iz samog restorana u Kopenhagenu, ali i iz pop up restorana koje je Redzepi otvarao u Meksiku, Australiji i ostatku svijeta.

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati gdje se otvorila nova NOMA! Špajza

 

Najjeftiniji predmeti moći će se kupiti po cijeni od 100 dolara, a riječ je o košaricama za kruh i posudama za maslac. Cijene najskupljih predmeta, ručno rađenog stola i skulpture, kreću se oko 30 tisuća dolara. 

 

 | Author: Screenshoot foto: Screenshoot

 

Ponudu možete pogledati na stranici aukcijske kuće Wright.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.