Pohano meso nalazi se na listi omiljenih domaćih jela. Podsjeća na nedjeljni ručak kod kuće i mami na samo jedan brzi zalogaj prije nego li se stol postavi.
Da bi vaše pohano meso baš uvijek ispalo savršeno pečeno, dovoljno će biti tek malo spretnosti pri pečenju. Naime, kada ga uvaljate u brašno, jaja i mrvice s ili bez dodataka, već ste napravili pola posla.
Cornflakes će vaše pohance učiniti hrskavijima, sitno ribani parmezan aromatičnijima, a suho začinsko bilje dat će mu jednu sasvim novu dimenziju.
Kada smo utvrdili pravila i dodatke pripreme mesa, vrijeme je za prelazak na ozbiljan posao - prženje!
Ulje zagrijte na laganoj vatri, a zatim, prije nego što dodate meso, pojačajte na nešto jaču vatru. Na taj će se način na mesu stvoriti fina korica. Kada pohanje poprimi boju, ponovno smanjite vatru kako ulje ne bi zagorjelo i dopustite mesu da se dovrši na sporiji način.
Pripremljeno ovom metodom, meso će ostati sočno iznutra, a divno hrskavo izvana. Savršeno pohano meso, kažete? Nema više nikakvih problema!