Društvene nas mreže zasipaju kulinarskim inovacijama i teško ih je sve isprobati. Podsjećamo vas na pet trendova koji su potrajali duže od nekoliko dana.
5. Teško da ste uspjeli propustiti pripremu hrane u kuhinjama veličine šake. Iako na YouTubeu već nekoliko godina postoje kanali specijalizirani za pripremu sićušne hrane, Twitter profil „Tiny Foods“ objedinio je ponajbolje i popularizirao ih. Otkrijte više u tekstu!
4. Rose je svakako najpopularnija vrsta vina ove godine. Počeo se prodavati i u limenkama, a Amerikanci su otišli toliko daleko da su organizirali čak i „Pinknic“ festival. Ako vas zanima kako je izgledao festival, kliknite na poveznicu...
3. Nasuprot svom šarenilu koje je obilježilo prvu polovicu godine godinu, uspješno se progurao i jedan tamni trend. Prvo pročitajte o sladoledu s crnim ugljenom koji je osvojio Instagram, a zatim isprobajte i jednostavni recept.
2. Vjerujemo da ste više puta gledali primamljive snimke „rolanja“ sladoleda. Nema slatkiša koji se ne može pronaći u ovim bombastičnim miksevima. Možda vas naš tekst u nastavku potakne da i sami isprobate ovu tajlandsku metodu serviranja omiljenog ljetnog deserta.
1. Jednorozi su doslovno poharali svijet u travnju. Iako je pomama krenula s tortama i macaronsima, vrhunac je ipak bio Frappuccino. U slučaju da ste nekako uspjeli zaobići baš sve slastice s jednorozima, pročitajte članak!
Veselimo se trendovima koji nam slijede u nastavku godine!