Špajza 17. rujna 2022.

Jednostavan trik za brzo čišćenje nape!

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Čišćenje kuhala za vodu, mikrovalne i obične pećnice često nam je na prvom mjestu kada je u pitanju higijena kuhinje, ali ne bismo trebali zaboravljati ni na napu!

Iako ih mnogi od nas koriste na dnevnoj bazi, nape često padaju u drugi plan kada na red dođe njihovo čišćenje. Isto je radila i jedna od korisnica društvene mreže Facebook, Sarah Alison. No, nakon nekoliko neuspješnih pokušaja čišćenja, ona je odlučila šansu dati jednom triku koji je na kraju odradio savršen posao, prenosi Mirror.

 

Možda vas zanima... Očisti i zaštiti drveni blagovaonski stol Špajza

 

Naime, Alison je u svojoj objavi na Facebooku podijelila kako je svoju kuhinjsku napu očistila uz pomoć tableta za pranje posuđa. A sve to uspjela je i bez ribanja tvrdokornih mrlja i masnoće!

"Nestvarno! Samo sam htjela podijeliti svoje zadovoljstvo", zaključila je.

 | Author: Screenshot: Cleaning Tips & Tricks/Facebook foto: Screenshot: Cleaning Tips & Tricks/Facebook

U objavi je dalje objasnila kako je prvo stavila otvor nape u sudoper, na bok. Zatim je napravila pastu od tableta za perilicu posuđa i tople vode, kojom je natrljala napu. Nakon toga, isprala ju je i napa je bila savršeno čista!

U komentarima mnoge su žene ostavile svoje trikove kako ih one čiste, no ovaj zaista vrijedi isprobati!

 

 | Author: Screenshot: Facebook/ Sarah Alison/Cleaning Tips & Tricks foto: Screenshot: Facebook/ Sarah Alison/Cleaning Tips & Tricks

 

Možda vas zanima... Evo kako možeš detaljno očistiti blender Špajza pranje voća i povrća Možda vas zanima... 7 odličnih savjeta kako dobro oprati i očistiti voće i povrće Špajza Možda vas zanima... Otkrij kako bez kemikalija možeš očistiti odvode u kući Najave
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.