Špajza 17. lipnja 2024.

Pobjednik "Hell's Kitchena" već ima novi posao!

Viktor Vercoustre, Hell's Kitchen Hrvatska
Viktor i chef Marko Gajski koji mu je odmah ponudio posao
foto: Instagram @viki_verc
Pobjeda u showu "Hell's Kitchen Hrvatska" donijela mu je, uz ostalo, i priliku za posao u restoranu LD kod chefa Marka Gajskog. Viktor se tamo već odlično udomaćio te novim poslom pohvalio i na Instagramu

Pobjedom u prvoj sezoni RTL-ova showa “Hell’s Kitchen Hrvatska” talentirani 36-godišnjak Viktor Vercoustre osvojio je 30.000 eura, skupocjeni ručno rađeni japanski nož i priliku da radi u korčulanskom restoranu LD s jednom Michelinovom zvjezdicom uz chefa Marka Gajskog.

Dobivenu novčanu nagradu iskoristio je kako bi si kupio auto te ostatak spremio, kako je kazao, “za uživanje, za putovanja”, dok je dio novca odlučio sačuvati i za svoj budući lokal.

Hell's Kitchen Hrvatska - finale Možda vas zanima... Viktor je pobjednik! "Trebalo mi je to u životu" Špajza

Već se udomaćio na Korčuli uz chefa Marka Gajskog

Također, Viktor je iskoristio i ponuđenu i priliku za posao u sjajnom korčulanskom restoranu LD kako bi napredovao u karijeri i naučio nove stvari.

Novim poslom već se pohvalio na Instagramu: “Novo radno mjesto, nova zurka. I fina vina“, napisao je Viktor na ispod fotografije na kojoj zajedno s chefom restorana LD Markom Gajskim nazdravlja finim vinom.

Luda kulinarska avantura

"Što da uopće kažem? Riječi su male naspram cijele ove lude avanture.🥲Presretan sam, naravno. Dobili smo životnu priliku naučiti puno uz velikog chefa Toma Gretića. Puno hvala prije svega njemu što nas je mogao trpjeti.

Hvala i sous chefovima Ivani Bekavac i Ivanu Vrbancu za savjete i ostala zezanja. Vehid Saldić, bio si odličan suborac, i znaš da te jako cijenim.

Hvala svim kuharima… Kandidati, bilo mi je nezaboravno kuhati i živjeti zajedno 3 mjeseca. Svi ste jako dragi❤️ Hvala i cijeloj ekipi "Hell's Kitchen Hrvatska". Nije bilo loše za prvu sezonu 😁", poručio je pak Viktor nakon pobjede.

hell's kitchen Možda vas zanima... U finalu su Viktor i Vehid! Najavili spektakularnu borbu za pobjedu Najave

Pobjedom prekinuo stagnaciju u karijeri

"Trebalo mi je to u životu, malo sam stagnirao, volim dati sve od sebe. Ovaj trofej mi znači jako puno, sav trud koji sam unio od svoje 15. godine kad sam počeo raditi u restoranima, kad nemaš slobodnog dana, kad radiš sezone, 12-15 sati dnevno...

Danas se sve to isplatilo, vratilo! Nezaboravno iskustvo!", razdragano je poručio pobjednik showa "Hell's Kitchen", bila je pak prva Viktorova izjava nakon pobjede.

Hell's Kitchen Hrvatska - finale | Author: RTL Viktor Vercoustre foto: RTL Hell's Kitchen, Viktor Možda vas zanima... HELL'S KITCHEN Viktor je novi miljenik chefa Gretića Špajza Hell's Kitchen Možda vas zanima... Hell's Kitchen: Znamo sve o novim kandidatima Najave

Od Francuske preko Brazila do Lijepe Naše

Inače, 36-godišnji Viktor u show je ušao naknadno, s još petero kandidata. Kako je odmah pokazao veliko znanje te ga je chef Tom Gretić odlično prihvatio i pohvalio već za prvo njegovo jelo, izazvao je ljubomoru kod ostalih kandidata.

Victor Vercoustre već godinama živi u Zagrebu, majka mu je Hrvatica, a otac Francuz. Kulinarsku karijeru započeo je sa 15 godina kada je u Francuskoj upisao ugostiteljsku školu Le Touquet.

Nakon završetka škole, kao 18-godišnjak radio je kao šegrt u jednom pariškom restoranu s Michelinovom zvjezdicom, no ambicioznom Viktoru ubrzo se javila želja da otputuje u inozemstvo pa je tako kuhao po raznim restoranima u Londonu, ali i u Španjolskoj, a potom i u Brazilu.

Prije 8 godina vratio se u Lijepu Našu, a kako ističe ovaj veliki zaljubljenik u more i Dalmaciju, većinom je radio sezone na otocima, a zatim se preselio u Zagreb i gdje je nastavio karijeru. Posljednje mjesto s kojeg ga se sjećamo jest Cicchetti Zagreb.

Hell's Kitchen Hrvatska - finale | Author: RTL Viktor Vercoustre foto: RTL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.