Špajza 11. kolovoza 2017.

Popularna Oprah krenula je u gastro vode

foto: @ oprah, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Oprah Winfrey je nakon završetka talk showa pronašla novu ljubav – hranu.

Nakon objave vrlo osobne kuharice „Food, Health and Happiness“ , u kojoj je pisala o dugogodišnjoj borbi s viškom kilograma i omiljenim receptima koji su joj pripomogli da uspostavi ravnotežu, Oprah će uskoro lansirati i svoju liniju gotove hrane.

Zasad su najavljena četiri proizvoda – pire krumpir, tjestenina, juha od brokule i sira i juha od rajčice. Jela se mogu međusobno kombinirati, a u prodaji će biti i dodaci poput kuhane cvjetače, mrkve i batata. Postotak od zarade Oprahine linije „Oh, That's Good!“ biti će doniran u humanitarne svrhe, prvenstveno organizacijama usmjerenima na rješavanje problema gladi u zemljama Trećeg svijeta.

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran! Špajza

 

Moramo priznati da smo ipak očekivali kreativnija jela, posebno nakon pregledavanja Oprahine web stranice i Instagram profila, gdje redovito objavljuje primamljive fotografije. Ipak, sudjelovala je u svakom dijelu procesa proizvodnje kako bi hrana imala okus poput one koju sprema kod kuće, a očito je kako pokušava u klasičnu američku prehranu uključiti više povrća.

 

 

Zbog Popeyea i Zekoslava je drastično porasla potražnja za špinatom i mrkvom pa možda Oprah uspije u SAD-u popularizirati i cvjetaču. Tko zna.

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koliko je Clooney zaradio na tekili Špajza

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.