Špajza 28. veljače 2019.

Noel i Draga di Lovrana dobili Michelinovu zvjezdicu!

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Šibenskom Pelegriniju, rovinjskom Monteu i dubrovačkom restoranu 360 pridružili su se i zagrebački Noel te restoran Draga di Lovrana iz Lovrana.

Naša je gastronomska scena postala bogatija za još dvije Michelinove zvjezdice.

Zagrebački Noel pod vodstvom chefa Gorana Kočiša i Draga di Lovrana koju vodi chef Deni Srdoč dobili su po jednu prestižnu zvjezdicu, doznali smo danas na stranicama Michelina.

 

Možda vas zanima... Michelinove zvjezdice - sve što ste oduvijek htjeli znati Špajza

 

 | Author: Draga di Lovrana foto: Draga di Lovrana

 

Kada govorimo o Michelinovim zvjezdicama govorimo o najvišem standardu gastronomije koji objedinjuje hranu, uslugu i ambijent na najvišem nivou, predanost i ljubav prema stvaranju novih okusa i ustrajnost da se upornost u poslu zadrži i nakon dobitka zvjezdice.

 

Možda vas zanima... U Noelu na ručku - zanimljiv i raskošan, a posve pristupačan Recenzije Možda vas zanima... Pojeli smo najbolji tiramisu u Hrvatskoj! Kolumne

 

Michelinovu zvjezdicu u Hrvatskoj već su dobili restorani Monte u Rovinju, šibenski Pelegrini te restoran 360 iz Dubrovnika, a danas su, saznali smo, svoje zvjezdice i potvrdili.

U nedavnom razgovoru s chefom Goranom Kočišem otkrili smo kako je upravo Michelinova zvjezdica ono što je priželjkivao, ono što je, na kraju krajeva, potvrdilo ogromne količine predanosti, truda i rada u Noelovoj kuhinji posljednjih godina.

 

 | Author: Noel foto: Noel

Noel i Draga di Lovrana vrhunska su mjesta na kojima smo isprobali neka od boljih jela stoga nam je posebno drago što su upravo oni dobitnici prestižnih priznanja. Čestitke chefu Kočišu i čitavom timu iz Noela te chefu Srdoču i njegovom timu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.