Naša je gastronomska scena postala bogatija za još dvije Michelinove zvjezdice.
Zagrebački Noel pod vodstvom chefa Gorana Kočiša i Draga di Lovrana koju vodi chef Deni Srdoč dobili su po jednu prestižnu zvjezdicu, doznali smo danas na stranicama Michelina.
Kada govorimo o Michelinovim zvjezdicama govorimo o najvišem standardu gastronomije koji objedinjuje hranu, uslugu i ambijent na najvišem nivou, predanost i ljubav prema stvaranju novih okusa i ustrajnost da se upornost u poslu zadrži i nakon dobitka zvjezdice.
Michelinovu zvjezdicu u Hrvatskoj već su dobili restorani Monte u Rovinju, šibenski Pelegrini te restoran 360 iz Dubrovnika, a danas su, saznali smo, svoje zvjezdice i potvrdili.
U nedavnom razgovoru s chefom Goranom Kočišem otkrili smo kako je upravo Michelinova zvjezdica ono što je priželjkivao, ono što je, na kraju krajeva, potvrdilo ogromne količine predanosti, truda i rada u Noelovoj kuhinji posljednjih godina.
Noel i Draga di Lovrana vrhunska su mjesta na kojima smo isprobali neka od boljih jela stoga nam je posebno drago što su upravo oni dobitnici prestižnih priznanja. Čestitke chefu Kočišu i čitavom timu iz Noela te chefu Srdoču i njegovom timu!