posebni ugođaj
Pronađeno 9 rezultata za autora „Mak Jovanović”
bajkovita baranja
Dvorci, podrumi i čarde mađarske Baranje
Seoska gospodarstva s najboljim vinima i domaćim delicijama
Michelinov chef
Kuhajte tako da tanjuri otkrivaju priču o vašem životu
Slavni talijanski chef okrunjen Michelinovom zvjezdicom otkrio je svoju tajnu uspjeha na radionicama u Splitu
Gastro.hr
Patišpanj - tradicionalni kolač iz bakine bilježnice
Domaća verzija spužvastog kolača gotova je u čas
Gastro.hr
Peka: Zašto obožavamo ovaj predmet i sve ono što krije u sebi
Od Zagore do otoka, majstori peke pomno njeguju obiteljske recepte čuvajući tajnu mirisnog toplog kruha, plodova mora i…
Gastro.hr
Varenik - najstarija tajna mediteranske kuhinje
Deset godina održavanja Dana varenika potaklo je da se i deset proizvođača plavca s Brača, te jednog iz Planog kod Trog…
Gastro.hr
Jela iz davnina: pašticada i gregada blaga su otoka Hvara
Gastro znalac Radovan Marčić govori nam o tradicionalnim običajima i ključnim jelima kulinarske baštine otoka Hvara
Gastro.hr
Kaštradina - zaboravljeno jelo Dalmatinske zagore
Kaštradina je autohtono, snažno jelo Dalmacije, Like, južnih dijelova Bosne i Hercegovine.
Gastro.hr