zamrznuto slatko 7 jednostavnih sladoleda iz kućne radinosti Vruće nam je i jede nam se sladoled i zato donosimo 7 odličnih ideja za fine sladolede koje lako možeš napraviti kod ku… Recepti
čuvajte zdravlje Ne vjerujte svemu: Kako prepoznati pravi med? Vjerojatno svi znate da nije svaki med pravi med. Kada kupujete u trgovini, velika je vjerojatnost da kupujete nešto št… Špajza
tanko! Julienne tehnika rezanja čuva okus povrća Julienne je naziv posebne tehnike rezanja povrća i voća na jednake, tanke štapiće debljine šibica. U pojedinim receptim… Špajza
fantastično Prava gurmanska poslastica: Teleći jezik s čičokom Iskoristite zaboravljeni teleći jezik i pripremite pravu gurmansku poslasticu prema receptu chefa Hrvoja Zirojevića. Recepti
Toplina.... Varivo od slanutka s buncekom Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis… Recepti
chef savjetuje Pet pravila savršenog rižota: Nema dalje! Koliko ste se puta našli u situaciji da vam rižoto ne ispadne kako ste željeli? Donosimo vam nekoliko jednostavnih savj… Špajza
Sjajno! Palačinka od blitve punjena rižotom od kozica Chef Braco Sanjin otkrio je tajnu najukusnijih mediteranskih palačinki Recepti
mala škola Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me… Špajza
ako je što ostalo... Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus… Recepti
ovo treba znati Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur… Špajza
Tajne više nema Napravite savršen bešamel umak Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast… Recepti
Slatko jutro Nitko ne odbija tople buhtle s nutelom i orasima Jednostavan recept za neodoljive buhtle! Koje su ionako uvijek savršene, zar ne? Recepti
Gastro.hr Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr Omiljeno ljetno povrće: Tikvice na sto načina Iskoristite sezonu tikvica za cijeli spektar laganih i ukusnih jela s tikvicama.