zamrznuto slatko
Pronađeno 50 rezultata za tag „
chef savjeti
”
čuvajte zdravlje
Ne vjerujte svemu: Kako prepoznati pravi med?
Vjerojatno svi znate da nije svaki med pravi med. Kada kupujete u trgovini, velika je vjerojatnost da kupujete nešto št…
tanko!
Julienne tehnika rezanja čuva okus povrća
Julienne je naziv posebne tehnike rezanja povrća i voća na jednake, tanke štapiće debljine šibica. U pojedinim receptim…
fantastično
Prava gurmanska poslastica: Teleći jezik s čičokom
Iskoristite zaboravljeni teleći jezik i pripremite pravu gurmansku poslasticu prema receptu chefa Hrvoja Zirojevića.
Toplina....
Varivo od slanutka s buncekom
Napokon možemo i službeno otvoriti sezonu suhog mesa. Savršena zimska namirnica koja pristaje uz variva, grahorice, kis…
chef savjetuje
Pet pravila savršenog rižota: Nema dalje!
Koliko ste se puta našli u situaciji da vam rižoto ne ispadne kako ste željeli? Donosimo vam nekoliko jednostavnih savj…
Sjajno!
Palačinka od blitve punjena rižotom od kozica
Chef Braco Sanjin otkrio je tajnu najukusnijih mediteranskih palačinki
mala škola
Kako kupiti, očistiti i pripremiti piletinu
Piletina ima mnoge prednosti - raznovrsnost pripreme, jednostavnost i brzina čine je jednom od najpopularnijih vrsta me…
ako je što ostalo...
Iskoristite ostatke hrane i napravite slasno predjelo
I ovog Uskrsa prisjećamo se savjeta iz kulinarskog studja Majstor kuhar kako bismo naučili neke nove trikove za najukus…
ovo treba znati
Jako važno: Naučite sve o temperaturama tijesta
Priprema tijesta u kućnoj radinosti za mnoge predstavlja nešto "previše komplicirano" i rijetki se upuštaju ovu avantur…
Tajne više nema
Napravite savršen bešamel umak
Umak porijeklom iz Francuske omiljen je sastojak lazanja i tjestenina, a bez obzira što bešamel ima svega nekoliko sast…
Slatko jutro
Nitko ne odbija tople buhtle s nutelom i orasima
Jednostavan recept za neodoljive buhtle! Koje su ionako uvijek savršene, zar ne?
Gastro.hr
Janjeći kotleti s povrćem i aromatiziranim džemom od rajčice s mentom
Chef Branko Ognjenović otkriva kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način.
Gastro.hr