wok is ok Lagano: Wok s kozicama i rezancima od riže Svježe kozice pomiješajte s tikvicama, ljubičastim lukom, mrkvom i sve podlijte sa soja umakom za ovo sjajno istočnjačk… Kolumne
Gastro.hr Pureći file u sezamu Pureći file, pogotovo kada se nađe u pohu, jedan je od popluarnijih komada mesa u svakodnevnoj prehrani. No, naša bloge… Kolumne
Gastro.hr Srdele na dva načina: Punjene i u savuru Petak je, a zna se što se jede petkom. Pa da malo promijenimo kolotečinu sa dva zgodna recepta! Kolumne
Gastro.hr Zimski kolači od naranči, mascarponea, čokolade i badema Subota navečer, dolazi ekipa na druženje, ukupno desetak ljudi. Imala sam najbolju namjeru napraviti čokoladnu pitu. Sa… Kolumne
Gastro.hr Salata i ravioli s mladim lukom Lorenka je mladi luk prvo kombinirala s gljivama i šparogama u salati, a potom je njime napunila raviole. Kolumne
Gastro.hr Špageti puttanesca Đurđica i Lorenka ovog tjedna su odlučile predstaviti jednostavan, ukusan umak specifičnog okusa i mirisa, ali i imena … Kolumne
Gastro.hr Čokoladni bićerini Naše blogerice Đurđica i Lorenka ovog su nas tjedna odlučile počastiti čokoladnom poslasticom. Kolumne
Gastro.hr Pogača s inćunima Obožavam sitnu plavu ribu, poput inćuna, srdela ili papalina pa sam ovog puta pripremila svoju verziju komiške pogače. … Kolumne
Gastro.hr Blagdanski kolačići Blagadni su već pred vratima pa sam odlučila s čitateljima podijeliti dva recepta za koji svima mogu biti odlična inspi… Kolumne
Gastro.hr Curry i fritaja od buče Za jesenski bundevasti izazov Gastrosfere, Lorenka i Đurđica pripremile su dva jela. Kolumne
Gastro.hr Salata od rajčice i patlidžana Đurđica i Lorenka obožavavaju jednostavna i lagana jela koja savršeno pristaju svakoj prigodi. Lorenka je za Gastro čit… Kolumne
Gastro.hr Bobičasto voće u čaši Visoke ljetne temperature Lorenku su inspirirale na kreativno stvaranje novih osvježavajućih kombinacija. U potrazi za … Kolumne