za hladne dane
Pronađeno 7 rezultata za tag „
mesar
”
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
čobanac
Blog omiljenog mesara: U potrazi za savršenim čobancem: "Ide li u kotlić i pile…
Nema dobrog čobanca, jednostavnog pastirskog jela od manjih komada mesa u sočnom umaku, bez junećeg vrata, lopatice, fl…
sezona roštiljanja
Savjet omiljenog mesara: Kako da meso na roštilju uvijek bude mekano i sočno
Polako ali sigurno, s dolaskom proljeća kreće i sezona roštiljanja, a kupci od omiljenog mesara iz mesnice Ravlić sve č…
Dimljena rebrica
Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu!
Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's…
Dobar tek!
Kako do najboljeg mesa? Mesni vodič za početnike
Meso je definitivno jedna od najpopularnijih namirnica u Hrvatskoj, no to ne znači da ga svi znaju pripremiti. Puno lju…
Mesari su čuđenje...