kolumna
Pronađeno 9 rezultata za tag „
mesar
”
vrijeme svinjokolje
Što se jede na kolinju? Imamo odličan recept
Omiljeni Ravlićev mesar pravi je stručnjak za svinjokolju, odnosno kolinje. Dobro zna što i kako treba pripremiti, ali …
za hladne dane
Koljenica, buncek, kračica - jelo zbog kojeg volimo zimu
Kakav god bio, buncek je svima i svugdje omiljeno zimsko jelo, hrana koja krijepi dušu i tijelo naroda širom svijeta. K…
za slavlje samo najbolje
Mesar savjetuje: koje meso odabrati ako pripremate slavlje?
Janjetina ili odojak, što je bolje? O vječnom pitanju raspravlja omiljeni mesar iz mesnice Ravlić
čobanac
Blog omiljenog mesara: U potrazi za savršenim čobancem: "Ide li u kotlić i pile…
Nema dobrog čobanca, jednostavnog pastirskog jela od manjih komada mesa u sočnom umaku, bez junećeg vrata, lopatice, fl…
sezona roštiljanja
Savjet omiljenog mesara: Kako da meso na roštilju uvijek bude mekano i sočno
Polako ali sigurno, s dolaskom proljeća kreće i sezona roštiljanja, a kupci od omiljenog mesara iz mesnice Ravlić sve č…
Dimljena rebrica
Fantastično meso iz smokera od sada i u Novom Zagrebu!
Kako nam je radno mjesto na području Novog Zagreba, uvijek nas zanima što se novoga događa na jugu metropole. A Chevo's…
Dobar tek!
Kako do najboljeg mesa? Mesni vodič za početnike
Meso je definitivno jedna od najpopularnijih namirnica u Hrvatskoj, no to ne znači da ga svi znaju pripremiti. Puno lju…
Mesari su čuđenje...