Zinfandel's zimski meni
Pronađeno 12 rezultata za tag „
mirjana špoljar
”
tijekom listopada...
I Esplanadin popodnevni čaj obojen je u ružičasto!
Esplanadina glavna chefica Ana Grgić Tomić i glavna slastičarka Mirjana Špoljar osmislile su posebne ružičaste slane i …
gastro doček
Slatka novogodišnja zdravica na festivalu Fooling Around
Za ulazak u 2024. godinu festival Fooling Around: Sparkling Edition pripremio je poseban program, a posjetitelje, uz vr…
adventske poslastice
Posjetili smo Fooling Around i odabrali svoje favorite
Od kultnih Esplanadinih štrukli, preko izvrsnih dim dum jela s kućice Kiyomi Vida Nikolića, pa sve do janjećeg šiša s p…
plemenit cilj
Esplanadin popodnevni čaj odjeven u ružičasto ruho
Ženske snage Esplanade - chefica Ana Grgić Tomić i slastičara Mirjana Špoljar - osmislile su ukusnu ružičastu ponudu za…
Osnove...
Danas stvaramo: Tajne čokoladnog moussea
Mousse na francuskom znači pjena. Riječ je o desertu koji se najčešće priprema s čokoladom, a čija je najvažnija karakt…
Gastro.hr
Divne slastice s neodoljivim malinama
Neki izbjegavaju maline zbog kiselkastog okusa kojeg imaju premda su niskokalorična riznica korisnih sastojaka. Plod ma…
Gastro.hr
Američke krafne nove zvijezde hrvatske slastistike!
Zvijezda je započela suradnju sa slastičarkom Mirjanom Špoljar koja je kuhala za Stinga, Boba Dylana, Depeche Mode, Orl…
Gastro.hr
Cannelloni sa čokoladom i kestenima
Predstavljamo vam još jednu poslasticu koja dolazi iz kuhinje trostruke prvakinje Hrvatske u slastičarstvu Mirjane Špol…
Gastro.hr
Čokolada sa želeom i sladoledom od mente
U slastičarni zagrebačkog hotela Esplanade nikada ne prestaje potraga za savršenim desertom i idealnom kombinacijom te …
Gastro.hr
Mousse od bijele čokolade
Chefica Mirjana Špoljar, iz zagrebačkog hotela Esplanade, podijelila je s nama recept za mousse od bijele čokolade i že…
Gastro.hr