Osnove... Danas stvaramo: Tajne čokoladnog moussea Mousse na francuskom znači pjena. Riječ je o desertu koji se najčešće priprema s čokoladom, a čija je najvažnija karakt… Špajza
Gastro.hr Divne slastice s neodoljivim malinama Neki izbjegavaju maline zbog kiselkastog okusa kojeg imaju premda su niskokalorična riznica korisnih sastojaka. Plod ma…
Gastro.hr Američke krafne nove zvijezde hrvatske slastistike! Zvijezda je započela suradnju sa slastičarkom Mirjanom Špoljar koja je kuhala za Stinga, Boba Dylana, Depeche Mode, Orl…
Gastro.hr Cannelloni sa čokoladom i kestenima Predstavljamo vam još jednu poslasticu koja dolazi iz kuhinje trostruke prvakinje Hrvatske u slastičarstvu Mirjane Špol…
Gastro.hr Čokolada sa želeom i sladoledom od mente U slastičarni zagrebačkog hotela Esplanade nikada ne prestaje potraga za savršenim desertom i idealnom kombinacijom te …
Gastro.hr Mousse od bijele čokolade Chefica Mirjana Špoljar, iz zagrebačkog hotela Esplanade, podijelila je s nama recept za mousse od bijele čokolade i že…
Gastro.hr Čokoladna kugla punjena kremom Čokoladnu kuglu Mirjana Špoljar punila je kremom od Baileys likera i prelila umakom od likera s dodatkom slatkog vrhnja…