Zinfandel's zimski meni Zima u Esplanadi nikad nije bila ukusnija I ovog prosinca Esplanadin Zinfandel's postaje nezaobilazan hotspot za druženja istinskih gurmana. Chefica Ana Grgić To… Najave
tijekom listopada... I Esplanadin popodnevni čaj obojen je u ružičasto! Esplanadina glavna chefica Ana Grgić Tomić i glavna slastičarka Mirjana Špoljar osmislile su posebne ružičaste slane i … Najave
gastro doček Slatka novogodišnja zdravica na festivalu Fooling Around Za ulazak u 2024. godinu festival Fooling Around: Sparkling Edition pripremio je poseban program, a posjetitelje, uz vr… Najave
adventske poslastice Posjetili smo Fooling Around i odabrali svoje favorite Od kultnih Esplanadinih štrukli, preko izvrsnih dim dum jela s kućice Kiyomi Vida Nikolića, pa sve do janjećeg šiša s p… Recenzije
plemenit cilj Esplanadin popodnevni čaj odjeven u ružičasto ruho Ženske snage Esplanade - chefica Ana Grgić Tomić i slastičara Mirjana Špoljar - osmislile su ukusnu ružičastu ponudu za… Najave
Osnove... Danas stvaramo: Tajne čokoladnog moussea Mousse na francuskom znači pjena. Riječ je o desertu koji se najčešće priprema s čokoladom, a čija je najvažnija karakt… Špajza
Gastro.hr Divne slastice s neodoljivim malinama Neki izbjegavaju maline zbog kiselkastog okusa kojeg imaju premda su niskokalorična riznica korisnih sastojaka. Plod ma…
Gastro.hr Američke krafne nove zvijezde hrvatske slastistike! Zvijezda je započela suradnju sa slastičarkom Mirjanom Špoljar koja je kuhala za Stinga, Boba Dylana, Depeche Mode, Orl…
Gastro.hr Cannelloni sa čokoladom i kestenima Predstavljamo vam još jednu poslasticu koja dolazi iz kuhinje trostruke prvakinje Hrvatske u slastičarstvu Mirjane Špol…
Gastro.hr Čokolada sa želeom i sladoledom od mente U slastičarni zagrebačkog hotela Esplanade nikada ne prestaje potraga za savršenim desertom i idealnom kombinacijom te …
Gastro.hr Mousse od bijele čokolade Chefica Mirjana Špoljar, iz zagrebačkog hotela Esplanade, podijelila je s nama recept za mousse od bijele čokolade i že…
Gastro.hr Čokoladna kugla punjena kremom Čokoladnu kuglu Mirjana Špoljar punila je kremom od Baileys likera i prelila umakom od likera s dodatkom slatkog vrhnja…