domaće je najbolje Kako napraviti domaće raviole? Svilenkasto i mekano tijesto i ukusno punjenje.... To su domaći ravioli. Špajza
Upoznajte chefa Riccardo Camanini - Talijan koji je tjestenini dao novo značenje Način na koji ovaj Talijan vidi tjesteninu u potpunosti se razlikuje od svega što smo do sada naučili o talijanskoj kuh… Špajza
Gastro.hr Jesensko ruho talijanskog specijaliteta: Cannelloni s butternut tikvom Jedan od najdražih talijanskih specijaliteta u novom, jesenskom ruhu nešto je što jednostavno morate isprobati.
Gastro.hr Talijanski pozdrav ljetu: salata od povrća i tjestenine Osim pizza i lazanja, Talijani su dobri i u pripremi povrtnih salata. S tjesteninom, naravno.
Gastro.hr Obožavana kuhinja: 10 klasičnih talijanskih jela Pripremili smo vam galeriju i recepte od kojih će vam, bez pretjerivanja, curiti sline Špajza