projekt za vikend
Pronađeno 13 rezultata za tag „
talijanska tjestenina
”
domaće je najbolje
Kako napraviti domaće raviole
Svilenkasto i mekano tijesto i ukusno punjenje.... To su domaći ravioli.
Brzo i jednostavno
3 najlakša jela od tjestenine koja svi obožavaju
Za dane kada nemaš vremena nakuhavati, nego želiš pripremiti brz i jednostavan obrok, ova su tri jela pravo rješenje - …
Brzo i jednostavno
Brzi ručak: Mašnice s finim pestom od oraha
Iako nije tako poznat kao pesto Genovese (pesto od bosiljka), ovaj umak od oraha još je jedna ukusna vrsta ligurijskog …
zimski favorit
Novo ruho lazanja - s radičem i aromatičnim sirom
Po uzoru na tradicionalne vegetarijanske lazanje iz Veneta, napravi i ti ovaj savršeni specijalitet od radiča, tjesteni…
Zdravije alternative
S malo kolesterola: Mašnice sa šunkom su pun pogodak za zdrav obrok!
Nekad mislimo da nema brzih, jednostavnih i finih obroka. No, ima! Ovo je jedna od tih kombinacija i sasvim solidan obr…
Brzo i jednostavno
Penne s tunjevinom i maslinama - stvarno jako ukusna kombinacija
Tražiš brz i jednostavan obrok usred tjedna? Ovu tjesteninu od tunjevine s rajčicom i maslinama ne možeš lakše i brže p…
BEZ GREŠKE
Njoki – najbolji osnovni recept za najmekanije i najsočnije ‘valjčiće’
Bilo da tražiš recept za romantičnu večeru ili ugodan obrok koji će voljeti svi u tvojoj obitelji, donosimo ti osnovni …
Talijanska 'tajna'
7 jednostavnih trikova kako poboljšati umak za špagete
Talijanski umak za tjesteninu na bazi rajčice jedan je od najpopularnijih u gastronomiji. Bez obzira koristiš li omilje…
Upoznajte chefa
Riccardo Camanini - Talijan koji je tjestenini dao novo značenje
Način na koji ovaj Talijan vidi tjesteninu u potpunosti se razlikuje od svega što smo do sada naučili o talijanskoj kuh…
Gastro.hr
Jesensko ruho talijanskog specijaliteta: Cannelloni s butternut tikvom
Jedan od najdražih talijanskih specijaliteta u novom, jesenskom ruhu nešto je što jednostavno morate isprobati.
Gastro.hr
Talijanski pozdrav ljetu: salata od povrća i tjestenine
Osim pizza i lazanja, Talijani su dobri i u pripremi povrtnih salata. S tjesteninom, naravno.
Gastro.hr