istražili smo... Smiješ li zamrznuti avokado? Da, uz malo upozorenje! Ako ga voliš, avokado je zdrava zvijezda tvoje kuhinje, ali i jedna od najosjetljivijih namirnica u hladnjaku. Ali može… Špajza
Sačuvaj okuse ljeta Kako zamrznuti rajčice bez stresa Imaš višak rajčica i ne znaš kamo s njima? Otkrij kako ih zamrznuti bez gubitka okusa, i zahvaljuj nam ostatak godine n… Špajza
Mali trikovi Kako zamrznuti ostatke puretine: lako i bez greške! Pitaš se kako zamrznuti višak puretine nakon obiteljske gozbe, a očuvati joj teksturu i bogati okus? Uz ove savjete, sv… Špajza
istražili smo... Zašto svježu mozzarellu nije dobro zamrzavati? Ako voliš dobru teksturu i čisti kremasti okus, evo što trebaš znati prije nego što uopće pomisliš na zamrzavanje mozza… Špajza
Kraljice proljetnog stola Kako zamrznuti šparoge i sačuvati im okus i teksturu Saznaj kako pravilno zamrznuti šparoge i kako ih koristiti u jelima a da ne izgube svježinu i hrskavost 20' 30' 6 Špajza
Istražili smo... Koliko puta možeš odmrznuti i ponovno zamrzavati hranu Donosimo sve što trebaš znati o namirnicama koje podnose višestruko zamrzavanje. I onima koje se ne bi smjele ponovno z… Špajza