Recepti 30. travnja 2020.

Gotovi za tren: Tri recepta za desert u čaši

gastro postao gastro.24sata.hr
Potreba za slatkim za neke je svakodnevica, dok se kod drugih rijetko javlja. U koju god skupinu ti spadaš, sigurni smo da ovim slasnim desertima u čaši nećeš odoljeti.

Ne govori se uzalud kako 'dobre stvari dolaze u malim pakiranjima'. To je u svakom slučaju vrijedi za ono što ti mi donosimo u nastavku...

 

Možda vas zanima... Isprobaj slojeviti desert od jagoda u čašama Recepti

 

Bilo da nemaš vremena ili jednostavno ne želiš svoje slobodno popodne provesti u kuhinji, ovi su brzi i jednostavni recepti idealni upravo u spomenutim situacijama. Također, uhvati li te žudnja za slatkim zalogajem tik prije spavanje, sve što trebaš napraviti je uzeti čašu i 'smućkati' jedan brzi desert te ga pojesti s nogu. 

Tiramisu u čaši 

Standardna verzija ovog popularnog deserta mnogima spava na sam vrh ljestvice, a isto taj dojam na tebe će ostaviti i ova u malom pakiranju. Podigni rukave i u kratkom vremenu opusti se uz bogatstvo okusa kojeg donosi ovaj recept.

 

Možda vas zanima... Tiramisu u čaši – jednostavno bogatstvo okusa Kolumne

 

 | Author: Matea Mikić Pavlović foto: Matea Mikić Pavlović

Cheesecake u čaši 

Od čokoladnog, do voćnog ili onog pripremljenog uz pomoć kave, cheesecake je uvijek dobra ideja. Zašto ga onda ne isprobati napraviti u čašama? Ova putna verzija popularnog kolača dodatno će produbiti tvoju ovisnost o njemu.

 

Možda vas zanima... Cheesecake u čaši - iznenađenje dolazi u malim porcijama Kolumne

 

 | Author: Petra Terner foto: Petra Terner

Desert u čaši od samo pet sastojaka

Ovaj desert u čaši od samo pet sastojaka idealan je za lijeno popodne. Jednostavan, a fin, gotov će biti u svega nekoliko brzih minuta. Sačuvati ga možeš u hladnjaku, ali i poslužiti odmah!

 

Možda vas zanima... Brzinski desert u čaši od samo pet sastojaka Kolumne

 

 | Author: Andrea Cukrov foto: Andrea Cukrov

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.