gastro postao
Nedavno smo podijelili s vama recepte za dva odlična maslaca – od graška i kikirikija. Za potpuno zadovoljstvo nedostaje samo još onaj s cherry rajčicama.
Donosimo vam lagani recept od samo pet sastojaka zbog kojeg ćete jedva čekati doručak. Nismo uključili ljute papričice, ali ih slobodno dodajte ako odmah ujutro žudite za ljutim.
Pretpostavljamo da vam neće ostati mnogo maslaca za sljedeći dan, ali obavezno ga držite u hladnjaku. Dobar tek!
Sastojci:
- 275 g cherry rajčica
- 1 žlica svježeg timijana
- ½ žličice soli
- ¼ žličice papra
- 200 g maslaca
Priprema:
- Zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva i pecite cherry rajčice otprilike 5 minuta.
- Stavite ih u blender, dodajte timijan, sol i papar i dobro izmiksajte.
- Na kraju dodajte omekšani maslac i miksajte dok se ne sjedini.
Predlažemo da kruh zagrijete na tavici i premažete ga ovim crvenkastim maslacem.
Želimo vam ugodan dan!