Iako su jako brzo gotovi, ovi njoki s kukuruzom i misom puni su okusa
Ovo je jedan od najlakših i najbržih ručaka ili večera ikad! I bez obzira na to što su tako brzo gotovi, ovi njoki s kukuruzom i misom, puni su okusa.
Aromatični kukuruz pržen zajedno sa svježe mljevenim paprom, sir pecorino romano i miso, čine genijalnu, jedinstvenu kombinaciju koja će ti se, to jamčimo, jako, jako svidjeti. Svakako za ovaj recept koristi svježe njoke (ne zamrznute), a ako želiš pripremiti vegansku verziju samo trebaš zamijeniti pecorino veganskom inačicom.
Njoki s kukuruzom i misom
Nakon što u stavu staviš sve sastojke za umak, obavezno ih miješaj pjenjačom dok dodaješ i vodu, kako bi se sve dobro rastopilo i umak se lijepo zgusnuo. Ako preskočiš ovaj korak možeš završiti s umakom punim grudica, a to nitko ne želi.
I još malo recepata s njokima...