pokaži znanje KVIZ Znaš li 10/10 namirnica i jela svjetske kuhinje? Znaš li koja je razlika između miso juhe i ramena? I koji je to - švicarski sir? Ako je tvoj odgovor da, pravo je vrije… Kviz
puni okusa Keksi s komadićima bijele čokolade i tajnim sastojkom Isprobaj novu verziju popularnih chocolate keksa chip cookies. Ovi su s komadićima bijele čokolade, ali i jednim posebn… 15' 20' 30 Recepti
brzo i fino NAJBRŽE I NAJFINIJE Njoki s kukuruzom i misom Iako su jako brzo gotovi, ovi njoki s kukuruzom i misom puni su okusa 5' 15' 4 Recepti
s tajnim sastojkom Iznenađujuće ukusno: Pečeni patlidžan na azijski način Patlidžan u kombinaciji sa svijetlom miso pastom i tostiranim sezamovim sjemenkama nam je baš veliko otkriće. Još kad g… 15' 30' 8 Recepti
eksplozija okusa Što je riblji umak i kako s njime kuhati Riblji umak pravi se od usoljene i fermentirane sitne plave ribe i ima vrlo intenzivan miris te snažan umami okus koji… Špajza
dašak istoka Sočan tuna steak iz pećnice s miso pastom i sezamom Kad je tuna u pitanju, prvo što nam pada na pamet je žar. Ali jednako sočan steak od tune možeš pripremiti i u pećnici Recepti
pametna hrana Fermentirana hrana je zdrava, a ove su namirnice najbolje Sigurno si čula za fermentiranu hranu. No, znaš li točno kakva je to hrana i kako se priprema? I još važnije – znaš li … Špajza
na kineski Usudite se isprobati: Lungić u miso juhi Jednostavna juha koju možete pripremiti u manje od sat vremena, a okrijepit će vas za sljedećih nekoliko sati! Recepti
Gastro.hr Zašto volimo japansku kuhinju Nije naša, ali je obožavamo. Dame i gospodo - japanska kuhinja!
Gastro.hr Superhrana: Japanska kuhinja na dohvat ruke Na nedavno održamoj radionici u zagrebačkoj Makronovi, pripremu tradicionalne japanske kuhinje prezentirali su predstav…
jelo od ribe Miso losos Potrudite se nabaviti ne baš uobičajene sastojke kako biste ostvarili pravi gastronomski užitak Recepti