Recepti 03. listopada 2014.

Piletina nadjevena špinatom i sirom

Piletina nadjevena špinatom i sirom
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 389

Potrebno vam je

  • 4 kom pile (bijelo meso bez kosti)
  • 200 g špinat
  • 20 g maslac, slani
  • 2 dl ulje suncokretovo
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • 1 režanj češnjak
  • 100 g gouda punomasni
  • 30 g krušne mrvice
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Špinat skuhajte, ocijedite i nasjeckajte. Na ugrijanome maslacu propirjajte nasjeckani luk, češnjak, dodajte špinat, papar i sol. Sve promiješajte i ohladite.
  2. Na svaki odrezak stavite dio špinata i krišku sira. Odreske preklopite i pričvrstite čačkalicama. Uvaljajte u krušne mrvice i ispržite u dubokom ulju.

Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju

Izvor Skuhatćute

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • ZAKS 11:00 22. Listopad 2014.

    volim piletinu, volim špinat, volim sir, ovo je savršena kombinacija za mene :-) njami njamiiii