Svi volimo višnjevac! Iskoristi sezonu višanja i pripremi nekoliko bočica ovog ukusnog likera koji će te grijati cijelu jesen i zimu...
Ovih dana vidjeli smo nekoliko balkona na kojima se 'sunčaju' višnje i odlučili - pravo je vrijeme da i mi napravimo domaći višnjevac, taj divan liker od višanja koji uvijek dobro dođe za poklon ili pak kad dođu gosti. A ionako imamo najbolji recept!
Postupak traje otprilike pola sata, a višnje u šljivovici trebaju stajati mjesec i pol dana. Nakon toga trebaš samo procijediti dobiveni liker i isprobati svoj domaći liker.
Višnje nikako nemoj baciti jer su vrlo ukusne i lako se mogu iskoristiti u pripremi različitih deserata. Mi smo ih ukomponirali u Pavlovu i nekoliko slastica s tamnom čokoladom. Čisti užitak!
![Blagodati višanja | Author: Canva](/media/img/d2/9a/97af43b706b392dd0b2c.jpeg)
Višnjevac
Isprobaj i ove fine domaće likere...