Recepti 13. listopada 2014.

Pržena trlja

gastro postao gastro.24sata.hr
Najjednostavniji način pripreme ribe ponekad je i najukusniji

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 0

Potrebno vam je

  • 1000 g trlja od kamena
  • pšenično brašno, bijelo
  • ulje maslinovo
  • sol
  • 0.50 kom limun

Priprema

  1. Trlje očistite od ljuski, izvadite im utrobu i škrge (glavu ostavite). Operite ih i posušite, povaljajte u brašnu.
  2. Popržite ih na vrućem ulju, posolite i nakapajte limunovim sokom.

Najjednostavniji način pripreme ribe ponekad je i najukusniji

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.