Recepti 06. ožujka 2020.

Tri složenca koji mogu poslužiti kao zamjena za sve obroke u danu

gastro postao gastro.24sata.hr
Tražiš li savršeni recept za comfort food na pravom si mjestu.

Što je bolje od mirisnog, svježe pripremljenog i vrućeg jela ravno iz pećnice? Ne baš puno stvari i upravo zato su složenci jedni od omiljenih recepata za pripremu mnogim ljudima. Neovisno o godišnjem dobu, oni uvijek mogu biti ispunjeni sezonskim povrćem i drugim omiljenim namirnicama, a odlični su kako za večere, tako i sljedećega dana za ručak.

Ovdje ti donosimo tri recepta koja će zadovoljiti i one najstrože kritičare, a kojima ćeš moći impresionirati svoje prijatelje i obitelj ili druge goste.

Složenac od krumpira, vrhnja i parmezana

Krumpir je za mnoge omiljena namirnica, a zašto ga onda ne bismo koristili i unutar složenca? Ova verzija idealna je i za vegetarijance među nama, ali svi će zasigurno uživati u kremastoj teksturi vrhnja i parmezana.

 

Možda vas zanima... Nemoj propustiti složenac od krumpira, vrhnja i parmezana Recepti

 

 | Author: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock

Složenac s piletinom, tjesteninom i povrćem

Ako tražiš brz i jednostavan recept za kremast i bogat složenac imamo odlične vijesti za tebe! Ovaj recept je toliko brz za pripremu, da će jedina stvar brža od toga biti tvoji ukućani koji će se okupiti oko stola kada će on biti gotov!

 

Možda vas zanima... Brzi ručak: Složenac s piletinom, tjesteninom i povrćem Recepti

 

 | Author: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock

Složenac od rajčica i mljevenog mesa

Svi ljubitelji musake bit će oduševljeni ovim receptom za složenac od rajčica i mljevenoga mesa u kojem ćeš moći iskoristiti i pecivo koje ti je možda ostalo od doručka. Jednostavne i dobro poznate namirnice i brza priprema rezultirat će jelom odličnim kako za ručak tako i za večeru.

 

složenac Možda vas zanima... Složi i pojedi: Složenac od rajčica i mljevenog mesa Recepti

 

 | Author: Guliver/Shutterstock Guliver/Shutterstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.