Špajza Gastro zvijezda 17. rujna 2018.

Gastro zvijezda - kako smo na savršen način probili led

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Prošlogodišnje, a ujedno i prvo izdanje Gastro zvijezde prošlo je u znaku dobre hrane, sjajnog druženja i deset okrunjenih blogerskih gastro zvijezda.

Prvu Gastro zvijezdu započeli smo odabirom finalista u deset kategorija, finalisti su nam zatim pripremali jela za koja ste i sami mogli glasati. Kuhao se vege curry za prste polizati, pržile slasne slane i slatke fritule i sladilo se cheesecake brownijem u dvije spektakularne varijante. Malo je reći da su se finalisti u tri glavne kategorije zbilja iskazali.

 

Možda vas zanima... Genijalan pileći curry po receptu Jelene Markote Špajza Možda vas zanima... Začinite dan: Vedranove slane fritule s čvarcima Špajza Možda vas zanima... Može li bolje: Brownie cheesecake by Cukar Špajza

 

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

Da bi stvar bila napetija i još malo zabavnija, sve smo naše drage food blogere okupili na završnom događaju u predivnom ambijentu Batak restorana u Zagrebu.

Nakon slatkog druženja s našim najdražim foodiejima, vaši su glasovi, ali i glasovi žirija predstavnici kojeg su bili Lana Klingor Mihić, food bloger i poduzetnik Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik našeg Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, odlučili pobjednike u svakoj od kategorija. 

Tako je u tradicionalnoj kategoriji pobjedu odijela Sanja Mijac s bloga Domaćica, najbolje slastice prema glasovima publike i žirija priprema Andrea Cukrov s bloga Cukar, zdrava hrana specijalnost je Jelen Markote s bloga Cooking with the cat. Ivanka Brček s bloga Zdrava Iva pobijedila je u kategoriji vegetarijanske hrane, Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju u kategoriji međunarodna kuhinja, Uvijek gladna Mateja Krvarić, odlučeno je, radi najbolje fotografije hrane, dok Mario Jukić s bloga Hedonism Turism piše najbolje recenzije.

 

Možda vas zanima... Tinin sirovi rižoto od cvjetače s curry umakom Špajza Možda vas zanima... Neka igre počnu: Karlin cheesecake brownie Špajza

 

Domaćica je odnijela pobjedu i u kategorijama tradicionalna kuhinja, za bebe i djecu te najbolji video, a na kraju smo je okrunili, pa proglasili sveukupnom pobjednicom i Gastro zvijezdom.

 

Možda vas zanima... Stvorite uspomene uz Sanjine brze fritule Špajza

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL


Ionako opuštenu atmosferu začinili smo bogatim poklonima, slasnim zalogajima, kojom čašom vina i veselim druženjem u večernjim satima. Ma za poželjeti! 

Ove vam godine spremamo nešto još veće, zabavnije i slasnije, a da biste baš sve detalje saznali u pravo vrijeme, pratite nas na našim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu te, naravno, portalu Gastro.hr.

Blogeri, čuvajte se, stižemo po vas!

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)
 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.