Špajza 17. travnja 2017.

Je li ovo kraj McDonald'sovih pljeskavica?

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Američki McDonald's odlučio je isprobati novu formulu za još bolje burgere. Planiraju je postići, između ostalog, kvalitetnijim pljeskavicama

Preko 40.000 restorana u Americi uskoro bi moglo početi s pripremom svježeg, daleko kvalitetnijeg mesa za pljeskavice kako bi njihovi gosti mogli uživati u još slasnijim burgerima.

Hamburger Možda vas zanima... Top 10 najboljih hrvatskih hamburgera Špajza
 

Hamburger | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Meso koje trenutno dolazi u restorane, uključujući i one hrvatske, dolazi već oblikovano i smrznuto.

Crni hamburger Možda vas zanima... Počinje era crnih hamburgera (i jakih piva): Plac vs. Paulaner Grill Bar Špajza Iako je za sada ovakva promjena najavljena samo u Americi, i to samo u odabranim restoranima, nadamo se kako će se i ostatak restorana diljem svijeta povesti ovim primjerom. Činjenica jest da je McDonald's jedan od najpopularnijih lanaca brze hrane u svijetu, a kvalitetniji sastojci hamburgera, vjerujemo, podigli bi ih na sasvim novu razinu.

Možda vas zanima... Slovenija: Mala zemlja za velika piva i burgere (1. dio) Kolumne

Osim sastojaka, McDonald's također razmišlja u uvođenju naručivanja hrane putem mobilne aplikacije. Naravno, za sada samo u Americi, prenosi portal Hypebeast.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.