Špajza 17. travnja 2017.

Je li ovo kraj McDonald'sovih pljeskavica?

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Američki McDonald's odlučio je isprobati novu formulu za još bolje burgere. Planiraju je postići, između ostalog, kvalitetnijim pljeskavicama

Preko 40.000 restorana u Americi uskoro bi moglo početi s pripremom svježeg, daleko kvalitetnijeg mesa za pljeskavice kako bi njihovi gosti mogli uživati u još slasnijim burgerima.

Hamburger Možda vas zanima... Top 10 najboljih hrvatskih hamburgera Špajza
 

Hamburger | Author: Thinkstock Thinkstock

Meso koje trenutno dolazi u restorane, uključujući i one hrvatske, dolazi već oblikovano i smrznuto.

Crni hamburger Možda vas zanima... Počinje era crnih hamburgera (i jakih piva): Plac vs. Paulaner Grill Bar Špajza Iako je za sada ovakva promjena najavljena samo u Americi, i to samo u odabranim restoranima, nadamo se kako će se i ostatak restorana diljem svijeta povesti ovim primjerom. Činjenica jest da je McDonald's jedan od najpopularnijih lanaca brze hrane u svijetu, a kvalitetniji sastojci hamburgera, vjerujemo, podigli bi ih na sasvim novu razinu.

Možda vas zanima... Slovenija: Mala zemlja za velika piva i burgere (1. dio) Kolumne

Osim sastojaka, McDonald's također razmišlja u uvođenju naručivanja hrane putem mobilne aplikacije. Naravno, za sada samo u Americi, prenosi portal Hypebeast.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.