Špajza Gastro zvijezda 25. studenoga 2020.

Nagradi glasom foodieje koje pratiš na društvenim mrežama!

gastro postao gastro.24sata.hr
Otvoreno je glasovanje i za četvrtu kategoriju - Top foodie na društvenim mrežama. Obavezno glasaj za svog favorita!

Vrijeme je da vam predstavimo i finaliste Gastro zvijezde u četvrtoj, najfriškijoj kategoriji, Top foodie. Riječ je o kreativcima koji ljubav prema hrani dijele putem platformi poput Facebooka, Instagrama i YouTube-a. Možda ne pišu blog, ali mogli bismo reći kako redovito mikroblogaju, recenziraju, kuhaju, fotografiraju i snimaju.

Među prijavljenima istaknuli su se Katarina Paoletić (Nešto slatko by Katarina), Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori), Kristina Štriga (suzi_cookie_factory) i Marko Lasić Nered (Kaj se kuha?). Oni nisu bili s nama na snimanju, ali su zato pripremili odlične prezentacijske recepte. Baci oko na njihove profile, testiraj recepte i iskoristi priliku da ih nagradiš svojim glasom na stranici Gastro zvijezde. 

 

Možda vas zanima... Medena srca s pekmezom od šljiva i čokoladom Špajza Možda vas zanima... Brzinski kolač od ricotte, limuna i badema Kolumne Možda vas zanima... Neredov kremasti rižoto s kozicama i bundevom Špajza Možda vas zanima... Sočan kuglof sa suhim voćem i pekmezom Špajza

 

Napominjemo da glasovanje traje do 3. prosinca, nakon čega ćemo proglasiti pobjednike sve četiri kategorije, a žiri će odabrati Gastro zvijezdu. Posjeti gastrozvijezda.24sata.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.