Špajza Gastro zvijezda 11. listopada 2022.

Nemaš blog, ali svi se dive tvojim fotkama hrane? I ti možeš biti Gastro zvijezda!

gastro postao gastro.24sata.hr
Brojimo dane do zaključenja prijava na natječaj za Gastro zvijezdu. Ako još uvijek razmišljaš trebaš li se prijaviti ili ne, mi ćemo ti reći – prijavi se!

Naš natječaj Gastro zvijezda u punom je jeku, prijave stižu, a dana do zaključenja prijava je još tek nekoliko. Iako još uvijek stigneš sve napraviti na vrijeme, jer ti za prijavu uistinu treba minuta vremena, nemoj čekati sutra. Prijavi se! I to učini, ovom gore spomenutom brzinom, na ovom linku, u obliku vrlo jednostavne web forme. Jer ako si razmišljao/la o tom trebaš li se prijaviti ili ne, to je znak da – trebaš.

Naime, ako pripremaš hranu i to bilježiš negdje u bespućima interneta, te tako dijeliš s drugima svoje recepte, onda nema razloga da se ne prijaviš. Svi gastro blogeri, ali i oni s profilima na društvenim mrežama mogu postati naša Gastro zvijezda. Dakle, ako si dosad mislio cijelo ovo vrijeme kako se želiš prijaviti, a imaš jedan problem – nemaš blog, imamo dobre vijesti za tebe. Možeš i ti sudjelovati, ne brini! Važni su nam samo recepti i dobre fotke hrane, odnosno - najbolji kadar. 

Možda vas zanima... Tradicionalna kuhinja je tvoj izbor? Prijavi omiljenog blogera koji tako kuha! Špajza

Znaš ono, ako ti svi uvijek govore kako su gladni nakon što vide tvoju fotku hrane ili ti kažu da im tvoje fotke ne daju mira nakon što ih vide i da će doći da im skuhaš nešto – ovo je prava stvar za tebe! Ako si otišao/la i korak dalje, pa snimaš videe vezano uz hranu, onda se jednostavno moraš prijaviti. Kupovina namirnica, priprema hrane, kušanje… Uh, već smo gladni kad zamislimo taj video!

Gastro zvijezda je natječaj koji se odvija već šestu godinu zaredom, a ove godine prvi put imamo među kategorijama za prijavu i onu koja ne zahtijeva vođenje bloga od kandidata. Kategorija se zove „Najbolji kadar“, a možeš se prijaviti svojim profilom na Facebooku, Instagramu, Tik Toku, YouTube kanalu ili možda još nekoj mreži za koju niti ne znamo.

Možda vas zanima... Diviš se slasticama koje radi tvoj omiljeni bloger? Prijavi ga! Špajza

Postupak prijave je jednak kao i kod blogova, osim što prijavljuješ link na profil na kojem objavljuješ fotke i recepte. Klikneš ovdje i prijaviš se. Naravno – ne moraš prijaviti sam(a) sebe. Mogu to biti prijatelj, poznanik, profil na društvenim mrežama koje pratiš. Mogu to biti profesionalne ili amaterske stranice/profili.

Hajde, znamo da imaš barem nekoliko profila koje želiš prijaviti! Pazi, uz naš mali „poguranac“ mogli bi tvoji omiljeni Internet-kuhari još i češće objavljivati fotke i/ili videe koje voliš i recepte koje želiš… A tu su i vrijedne nagrade koje pripremamo zajedno sa partnerima za najbolje u kategorijama. Partner Gastro zvijezde je Gorenje.

Ako ti je zabavno sve ovo zajedno i pitaš se što bi bilo… Ne pitaj se. Klikni i prijavi se.

Gastro zvijezda Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Često postavljena pitanja Špajza Možda vas zanima... Prijavi sebe ili svog omiljenog blogera koji kuha zdravo! Špajza Možda vas zanima... Pravila natječaja 'Gastro zvijezda 2022.' Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.