Promjena... Janjetina s pestom od začinskog bilja Pročitajte kako se Adriana Juriša snašla s našim omoljenim komadom janjetine... Kolumne
Malo promjena Janjetina s pestom od začinskog bilja Jedan prastari recept koji savršeno prija u ljetnim danima, ali zašto se tijekom objeda ne bismo prisjetili najtoplijeg… Recepti
Gastro.hr Ljetni ručak - srdele i torta od palačinki Kada su ljeta trajala beskonačno, kada smo iz dana u dan visili na molu, od jutra do sutra, kada se večeralo uz svjetlo… Kolumne
MOŽE LI BOLJE? Parfait s Oreo keksima, breskvama i borovnicama Ovaj lagani i brzi desert idealan je za vruće ljetne dane. Ubacite ga u staklenu teglicu i imate savršen desert za plažu Kolumne
Gastro.hr Salata od bijelog mladog graha Pripremite se za ljetne dane jednostavnim i brzim receptima kao što je ova brza salata od bijelog graha i mladoga kelja. Kolumne
Gastro.hr Sjajan recept s prokulicama i kobasom! Čvrsto vjerujem da ne postoji hrana koju smeđi maslac neće učiniti sretnijom. Fantastičan orašasti okus maslaca, nekoli… Kolumne
Gastro.hr Orijentalno: Marokanski pileći ražnjići Može li obična piletina konkurirati sočnom steaku ili vratini sa roštilja? Ma može! Dobro pripremljena i pravilno ispeč… Kolumne
Gastro.hr Saznajte kako savršeno ispeći burger Burgeri su savršeno ljetno jelo. Ima li što bolje od sočnog, taman pečenog komada mesa u mekom pecivu? Teško! Kolumne
Gastro.hr Sendvič od rostbifa - kompletan i divan obrok! Najbolji sendvič od rostbifa naša je blogerica jela u restoranu Lari&Penati. "Bio je to jedinstven doživljaj, pamtim sv… Kolumne
Gastro.hr Zimska pita - istog trena, ako se nas pita... Sve što vam treba uz ovu pitu su dobar film, kauč, dekica i čaša omiljenog vina. Prhko tijesto puno kremastog nadjeva z… Kolumne
Gastro.hr Sendvič od pečene svinjetine Danas je u sendviču završila savršena, sočna i meka pečena svinjetina. Donosimo vam recept za odlično svinjsko pečenje,… Kolumne
Gastro.hr Gusta juha od muškatne tikve s radičem, pršutom i bademima Jednostavna juha od muškatne tikve uz nekoliko dobrih trikova i ideja pretvara se u pravu jesensku deliciju! Kolumne
Gastro.hr Hrskavi popečci od tikvica i celera s umakom od jogurta Kada su tikvice na vrhuncu sezone u mojoj kuhinji ovo je omiljeno jelo. Kolumne
Gastro.hr Karamel od jagoda i rabarbare Adriana je odabrala svoj omiljeni desert za naš mjesec jagoda