Sweety & Spicy Dedini šnicli - tradicionalno dobar ručak Svi uvijek govore o bakinoj kuhinji, no u mojem slučaju i deda fino kuha, a jedan od njegovih specijaliteta su - Dedini… Kolumne
Sweety & Spicy Što se to fino jede na Kubi? Nedavno sam se vratio s puta na Kubu, a u deset dana lutanja kubanskim otokom kušao sam 15-ak jela te ću vam kroz ovaj … Kolumne
Sweety & Spicy Boeuf Bourguignon - slasni klasik francuske kuhinje Na putovanje kroz okuse Francuske vodi te Matija Plašć, autor bloga "Sweety & Spicy" Kolumne
Sweety & Spicy Bulgogi korejska govedina oduševit će sve gastro pustolovce Bulogogi korejsku govedinu isplati se isprobati, a naš Gastrolovac Matija Plašć pokazat će ti kako pripremiti ovo sočno… Kolumne
Sweety & Spicy Odlična hrana s prekrasnim pogledom na dvorac? Znamo gdje! Naš Gastrolovac Matija Plašć posjetio je Veliki Tabor i isprobao što se to fino kuha u Grešnim Goricama Kolumne
Sweety & Spicy Momo – nepalski dumplingsi koje moraš isprobati! Matija Plašć s bloga Sweety & Spicy te vodi u Nepal i donosi recept za slasne momo dumplingse Kolumne
Sweety & Spicy Empanade – argentinski jastučići koje moraš isprobati Matija Plašć s bloga Sweety & Spicy pripremio je odličan recept za empanade, argentinski klasik u kojem ćeš uživati Kolumne
Sweety & Spicy Kućni prijatelj – najdraži božićni biskvit Matija Plašć s bloga Sweety & Spicy pripremio je božićni kolač dražesnog imena kućni prijatelj Kolumne
Sweety & Spicy Arepe - venezuelanske pogačice koje moraš probati Arepe se mogu puniti na nekoliko načina, a najčešće je to kuhana piletina pomiješana u salatu s avokadom i majonezom Kolumne
sweety&spicy Korma s piletinom - aromatično indijsko jelo Piletina se najprije pirja sa svim začinima, a zatim se polagano kuha na laganoj vatri... Kolumne
Sweety & Spicy Za ručak pripremi (najukusniju) juhu od luka Matija Plašć, autor bloga Sweety & Spicy donosi ti recept za odličan francuski specijalitet - juhu od luka Recepti
Sweety&Spicy Zvijezda (zagrebačkog) ručka je kuhana junetina Uz kuhanu junetinu se često poslužuje restani krumpir na luku i svinjskoj masti Kolumne
Sweety&Spicy Za ručak pripremi ukusnu krem juhu od gljiva Jednostavna juha od bukovača i šampinjona gotova je za samo pola sata Kolumne
Sweety&Spicy Pripremi samose, popularan indijski snack Isprobaj poznate samose, jastučiće punjene mljevenim mesom, krumpirom, graškom i brojnim začinima Kolumne