Brzo i ukusno Brzi pileći bataci u hrskavoj aromatičnoj korici Ovaj jednostavan recept za pečenu piletinu bit će idealan za dane bez ideje ili kada ti je potreban brz i ukusan ručak.… Recepti
ručaaaak! Top 11 recepata za pileća krilca i batke Topla i hrskava izvana, a mekana iznutra – tko bi odolio prženim krilcima? Recepti
Novo u Batku XXL juneće rebro: Vrhunsko jelo za mesoljupce! Nakon velike popularnosti BBQ rebarca, Batak tim je odlučio ponuditi nešto još jače, bolje, veće: konkretno - gigantsko… Recenzije
Staropramen Omiljen spoj: Pikantni batci u pivskom umaku Jednostavan umak na najslasniji će način začiniti pileće batke. Kombinaciji dodajte i omiljeno Staropramen pivo, pa uži… Špajza
Čisto meso! Roast beef: Nakon New Yorka osvaja i Zagreb Svevišnji mi je dao 32 zuba i volim ih koristiti na sve moguće načine, a uz otvaranje piva i pokoji šeretski osmijeh, o… Recenzije
Nova Mrkvica Ništa drugo osim kvalitetne domaće hrane! Volite li hranu koja je friško dovezena s isključivo hrvatskih domaćinstava? Želite li na svom stolu pravu tradicionaln… Recenzije
Gastro zvijezda Najbolji od najboljih regionalnih food blogera! Masterchefica Lana Mihić Klingor, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević, veliki food bloger Darko Kontin i ur… Špajza
Novo IN mjesto u gradu! Otvoren je 10. Batak Grill restoran - evo kako izgleda Povodom otvorenja 10. Batak Grill restorana na Radničkoj cesti, sinoć su se okupili brojni poznati gosti kako bi iz prv… Špajza
Atak na Batak! Roštilj, sir, paštete i craft piva – imamo mjesto iz snova! Nekad je bit života u savršenoj jednostavnosti – deset ćevapa, lepinja i malo luka. A nekad se jednostavno poželite mal… Recenzije
Novo mjesto! Zašto svi pričaju o Batak Grill&Beer restoranu Koliko god mi dobro i fino kuhali kod kuće, za posjetu mirisnom i kvalitetnom roštilju – uvijek će se naći mjesta. A ka… Recenzije
Batak Beer&Grill Vrhunska craft piva i gurmanske poslastice na Kajzerici! U društvu medija, prijatelja i gastro gurmana predstavljen je novi menu i koncept restorana Batak Beer&Grill. Tom prigo… Recenzije
Možeš se udat Pileći bataci u marinadi s maslinama i datuljama Anita s bloga Možeš se udat pripremila je sjajnu piletinu kakvu zasigurno još niste probali Kolumne
Chill&Grill klopa Život je kratak, požurite na meso u Batak! Batak Grill restorani toliko su popularni da ga ima gotovo svaki kvart, a najbolje od svega - uvijek su puni. Saznali s… Najave
ručak za pet Piletina u mirisnom zagrljaju komorača i limuna Odlična ideja kako iskoristiti nekima obožavane pileće batke i zabatke. Recepti