povoljne i ukusne Hrskave zgnječene gljive bolje su od bilo kojeg steaka! Ako ne jedeš meso, ili pak želiš smanjiti njegovu konzumaciju, obavezno isprobaj ovaj recept za hrskave zgnječene gljiv… 15' 24' 4 Recepti
korisni savjeti Zašto iskusni chefovi ne peru gljive? Zašto nije dobro pretanko rezati gljive te na kojoj ih temperaturi peći? Donosimo 9 najčešćih pogrešaka kod kuhanja s g… Špajza
mmmljaaac Okrijepi duh i tijelo francuskom juhom s gljivama Mirisna i dekadentna krem juha s gljivama koju ćeš obožavati! Recepti
Kriška i po Cikla i bukovače - može li salata zbilja biti samostalan obrok? Znate ono kad ljudi kažu da su pojeli salatu za ručak i vi se pitate kakva je to salata koja može biti ručak, jesu li o… Kolumne
Lješnjak i češnjak Genijalan zdravi tanjur: Rezanci u umaku od bukovača Ove sam godine provela gotovo cijelu jesen u Dalmaciji - na suncu, svježem zraku, uz zelenilo i mirise biljaka, kupajuć… Kolumne
strawberry soup Jesenski rižoto s bundevom i bukovačama Nakon male pauze od kuhanja, danas sam s veseljem dočekala prijepodne u kuhinji. Iako za moj današnji odabir nije bilo … Kolumne
Jesen stiže Rižoto s bundevom, bukovačama i piletinom Kuc-kuc, jesen stiže, kao i plodovi koje donosi sa sobom. Bundeve, gljive, lješnjaci, orasi… dalo bi se puno toga nabro… Kolumne
Staropramen Sočni kotleti u pivskom umaku Nevjerojatno jednostavni za pripremu, sočni kotleti u slasnom umaku vrlo brzo postaju omiljeni ručak... Recepti
Divota! Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan! Recepti
Gastro.hr Namirnica tjedna: Sedam savršenih jela s nezamjenjivim gljivama Nalaze se visoko na listi naših najdražih jesenskih plodova i obogaćuju gotovo svako jelo na svoj poseban način. Zvijez…
Gastro.hr Hrskavo i slasno: Pomfrit od gljiva Isprobajte gljive na ovakav način, dopustite im da postanu dostojna zamjena prženim krumpirićima i navalite na njih uz …
Gastro.hr Top 12 recepata s gljivama: Gulaši, štrudle, tjestenine... Svježe ili sušene gljive slažu se dobro s povrćem, rižom, tjesteninom, ali i odlično pristaju uz meso. Dakle, kad stane…
Gastro.hr Pohane bukovače na varaždinski! Pohano je divno, bilo unutra meso, luk, ili udanašnjem slučaju - gljive! Špajza
tjestenina Tjestenina s gljivama Šampinjoni, bukovače, vrganji... Iskoristite sezonu gljiva za pripremu ukusne tjestenine Recepti