korisni savjeti
Pronađeno 16 rezultata za tag „
bukovače
”
povoljna i ukusna ideja
Hrskave zgnječene gljive bolje su od bilo kojeg steaka!
Ako ne jedeš meso, ili pak želiš smanjiti njegovu konzumaciju, obavezno isprobaj ovaj recept za hrskave zgnječene gljiv…
mmmljaaac
Okrijepi duh i tijelo francuskom juhom s gljivama
Mirisna i dekadentna krem juha s gljivama koju ćeš obožavati!
Kriška i po
Cikla i bukovače - može li salata zbilja biti samostalan obrok?
Znate ono kad ljudi kažu da su pojeli salatu za ručak i vi se pitate kakva je to salata koja može biti ručak, jesu li o…
Lješnjak i češnjak
Genijalan zdravi tanjur: Rezanci u umaku od bukovača
Ove sam godine provela gotovo cijelu jesen u Dalmaciji - na suncu, svježem zraku, uz zelenilo i mirise biljaka, kupajuć…
strawberry soup
Jesenski rižoto s bundevom i bukovačama
Nakon male pauze od kuhanja, danas sam s veseljem dočekala prijepodne u kuhinji. Iako za moj današnji odabir nije bilo …
Jesen stiže
Rižoto s bundevom, bukovačama i piletinom
Kuc-kuc, jesen stiže, kao i plodovi koje donosi sa sobom. Bundeve, gljive, lješnjaci, orasi… dalo bi se puno toga nabro…
Staropramen
Sočni kotleti u pivskom umaku
Nevjerojatno jednostavni za pripremu, sočni kotleti u slasnom umaku vrlo brzo postaju omiljeni ručak...
Divota!
Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva
Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan!
Gastro.hr
Namirnica tjedna: Sedam savršenih jela s nezamjenjivim gljivama
Nalaze se visoko na listi naših najdražih jesenskih plodova i obogaćuju gotovo svako jelo na svoj poseban način. Zvijez…
Gastro.hr
Hrskavo i slasno: Pomfrit od gljiva
Isprobajte gljive na ovakav način, dopustite im da postanu dostojna zamjena prženim krumpirićima i navalite na njih uz …
Gastro.hr
Top 12 recepata s gljivama: Gulaši, štrudle, tjestenine...
Svježe ili sušene gljive slažu se dobro s povrćem, rižom, tjesteninom, ali i odlično pristaju uz meso. Dakle, kad stane…
Gastro.hr
Pohane bukovače na varaždinski!
Pohano je divno, bilo unutra meso, luk, ili udanašnjem slučaju - gljive!
tjestenina