korisni savjeti Zašto iskusni chefovi ne peru gljive? Zašto nije dobro pretanko rezati gljive te na kojoj ih temperaturi peći? Donosimo 9 najčešćih pogrešaka kod kuhanja s g… Špajza
povoljna i ukusna ideja Hrskave zgnječene gljive bolje su od bilo kojeg steaka! Ako ne jedeš meso, ili pak želiš smanjiti njegovu konzumaciju, obavezno isprobaj ovaj recept za hrskave zgnječene gljiv… Recepti
mmmljaaac Okrijepi duh i tijelo francuskom juhom s gljivama Mirisna i dekadentna krem juha s gljivama koju ćeš obožavati! Recepti
Kriška i po Cikla i bukovače - može li salata zbilja biti samostalan obrok? Znate ono kad ljudi kažu da su pojeli salatu za ručak i vi se pitate kakva je to salata koja može biti ručak, jesu li o… Kolumne
Lješnjak i češnjak Genijalan zdravi tanjur: Rezanci u umaku od bukovača Ove sam godine provela gotovo cijelu jesen u Dalmaciji - na suncu, svježem zraku, uz zelenilo i mirise biljaka, kupajuć… Kolumne
strawberry soup Jesenski rižoto s bundevom i bukovačama Nakon male pauze od kuhanja, danas sam s veseljem dočekala prijepodne u kuhinji. Iako za moj današnji odabir nije bilo … Kolumne
Jesen stiže Rižoto s bundevom, bukovačama i piletinom Kuc-kuc, jesen stiže, kao i plodovi koje donosi sa sobom. Bundeve, gljive, lješnjaci, orasi… dalo bi se puno toga nabro… Kolumne
Staropramen Sočni kotleti u pivskom umaku Nevjerojatno jednostavni za pripremu, sočni kotleti u slasnom umaku vrlo brzo postaju omiljeni ručak... Recepti
Divota! Razveselite se složencem od tjestenine i gljiva Jednostavan i brz, a tako bogat i kremast. Složenac od gljiva i tjestenine stvoren je za današnji dan! Recepti
Gastro.hr Namirnica tjedna: Sedam savršenih jela s nezamjenjivim gljivama Nalaze se visoko na listi naših najdražih jesenskih plodova i obogaćuju gotovo svako jelo na svoj poseban način. Zvijez…
Gastro.hr Hrskavo i slasno: Pomfrit od gljiva Isprobajte gljive na ovakav način, dopustite im da postanu dostojna zamjena prženim krumpirićima i navalite na njih uz …
Gastro.hr Top 12 recepata s gljivama: Gulaši, štrudle, tjestenine... Svježe ili sušene gljive slažu se dobro s povrćem, rižom, tjesteninom, ali i odlično pristaju uz meso. Dakle, kad stane…
Gastro.hr Pohane bukovače na varaždinski! Pohano je divno, bilo unutra meso, luk, ili udanašnjem slučaju - gljive! Špajza
tjestenina Tjestenina s gljivama Šampinjoni, bukovače, vrganji... Iskoristite sezonu gljiva za pripremu ukusne tjestenine Recepti