Meeteating Mediterranean Mediteranski susreti gurmanske vrste Treću godinu zaredom, od 21. do 23. lipnja, Bol postaje mjesto susreta mediteranske kulture, a mještanima i gostima kuh… Najave
Weekend Food Festival Weekend Food Festival u Rovinju se ne propušta Posjetitelja Weekend Food Festivala očekuju brojni zanimljivi paneli, svjetske i domaće kulinarska zvijezde, besplatni … Najave
večera za pamćenje Jedinstveno iskustvo: Slavni chefovi kuhali u Novigradu U restoranu Oliveto hotela Aminess Maestral u Poreču održano je posebno, all star izdanje Aminess Wine & Gourmet nights… Špajza
večera koja se iščekuje Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević - super kombinacija! U 7 Seas Restaurant & Baru na Korčuli u subotu 22. srpnja održat će se još jedna sjajna večera, odnosno novo izdanje Am… Najave
7 Seas Restaurant & Bar Savršena večera uz more s potpisom Matije Bogdana Njivice na otoku Krku dobile su novo mjesto - 7 Seas Restaurant & Bar, u kojem koncept potpisuje renomirani chef Matija… Recenzije
izlazi 3. ožujka Hrvoje Zirojević delicijama najavio novo izdanje Gault&Millau vodiča Hrvoje Zirojević simbolično je, kroz pet je odličnih sljedova, najavio treće izdanje prestižnog gastronomskog vodiča Ga… Najave
hvala hvaru Uspješno održan 6. festival Taste the Mediterranean, oplemenjen ljepotom Hvara … Četiri dana grad Hvar bio je centar Mediterana. Bogat program festivala Taste the Mediterranean, namijenjen profesional… Špajza
Gault&Millau Ovog svibnja: Hvar – otok Mediterana i mjesto susreta najvećih chefova Želite li kušati talijansku, španjolsku, albansku, slovensku pa čak i tajlandsku kuhinju najviše kvalitete, dođite u Hv… Najave
jaki igrači Biser mora: Brač će opet ugostiti velike kuhare Mediterana! Biser mora i ove godine će se održati u Svpetrus hotelima u Supetru na Braču, a osim natjecanja profesionalnih kuhara i… Najave
Mare's trip Pažanin, Sanjin i Zirojević oduševili nesvakidašnjim jelima od ribljih iznutric… Sve bitniji restoran na gastro sceni Hrvatske, Bicko na staroj karlovačkoj cesti, još je jednom bio dovoljno lud i hrab… Recenzije
Gault&millau Što vole chefovi: Meni u kojem su uživali i najveći Na nedavno održanoj Gault&Millau dodjeli nagrada, jela su pripremali chefica Ana Grgić iz zagrebačke Esplanade i chef I… Špajza
15. ožujka u Bicku Festival ribljih iznutrica u Bicku - najbolji domaći chefovi u čudesnim ulogama Nakon što su bonkulovićima i ljubiteljima «siromaške kuhinje» pokazali na kakvu se razinu vrhunske gastronomije mogu di… Najave
Gault&Millau Čovjek iznimnog talenta: Hrvoje Zirojević proglašen chefom 2019. godine More i njegovi plodovi najveća su mu inspiracija, a na tanjurima spaja Dalmaciju i dio svijeta koji je na Palmižanu don… Špajza
Intervju Hedonist: Opatijski festival vrhunskih vina i delicija! Nakon prošlogodišnjeg debija, vrijeme je i za novog Hedonist Gourmet & Wine festival, sjajnog eventa za ljude koji uživ… Najave